НОВОМОСКОВСЬКІ МІСЬКІ ТРОТУАРИ ВЛАДА ПЕРЕТВОРЮЄ НА ВУЗЕНЬКІ СТЕЖКИ

Міська влада прискореними темпами намагається якомога більше засмітити кожен вільний куточок міста наливайками і зловонною шаурмою.
Поспішає, бо вже завершується судове слухання у справі стосовно визнання незаконним та скасування рішення Новомосковської міської ради, на підставі якого влада і встановлює по місту так звані малі архітектурні форми (МАФи).

Очевидно, відчувають, що виграти суд шансів малувато, і їм скоро вдарять по брудних руках.
В суд на міську раду подала прокуратура.
Нагадаємо, скандальне рішення депутати прийняли у грудні 2016 року, затвердивши Порядок надання у тимчасове користування об’єктів благоустрою.

«Замість комплексного благоустрою території, її санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування, природних ландшафтів і комплексів, — говориться у повідомленні прокуратури, — затверджений міською радою Порядок передбачає хаотичне та неузгоджене розташування тимчасових споруд, використання зелених насаджень, елементів благоустрою (вулиць, доріг, проїздів, тротуарів, пішохідних зон, доріжок та інше) НЕ ЗА ЦІЛЬОВИМ ПРИЗНАЧЕН­НЯМ, ПОГІРШЕННЯ СТАНУ ЦИХ ОБ’ЄКТІВ, ЇХ РУЙНУВАННЯ, ДЕ­ФОР­­­МА­ЦІЮ ТА ЗНИЩЕННЯ. Неузгоджене розташування тимчасових споруд у місті не лише суперечить вимогам законодавства, але й викликає незадоволення громадян».

Але чиєсь незадоволення їх, як бачимо, мало хвилює. Про те, щоб висадити десь зайве деревце — і мови немає, бо дерево доходу нікому з чиновників не принесе. А кіоски принесуть. Комусь – прямі, а комусь — у якості «спасибі» за надану земельну ділянку.

Ось так розставляють у Новомосковську МАФи, ось така у нас діє новомосковська МАФія.