ОСЬ І ВІР ПІСЛЯ ЦЬОГО НОВОМОСКОВСЬКИМ ЧИНОВНИКАМ!

У своїх публікаціях ми не один рік піднімаємо проблему нахабного захоплення берегів Самари багатіями під житло і підприємцями під кафе. Влада мовчить, значить теж «при ділах».
Останнього разу публікація на цю тему стосувалася скандалу, який виник на початку березня ц.р., коли кафе на вході до дитячого пляжу почало розширювати свої межі, намагаючись зайняти під столики площу 250 кв.м над водною поверхнею, встановивши помост на трубах. Після активного спротиву громадськості влада вимушена була вживати заходи.

А один з депутатів (він же – відомий «Месія» або «Спаситель Новомосковська») навіть запевнив городян, що зараз він (цитуємо) «жёстко и решительно» розбереться з цими нехорошими дядями.
Провладні ЗМІ тоді писали («Полезная газета»):

«Сегодня, 16 марта, на очередном заседании Новомосковского исполнительного комитета было рассмотрено и принято решение о демонтаже временного деревянного павильона общественного питания по адресу: ул.Паланочная,6 — это демонтаж того самого злосчастного кафе на набережной в парке им. Сучкова…

 

Расследование этого незаконного строительства взял под личный контроль депутат городского совета Алексей Фрейдин, который пообещал остановить эту стройку».

 

Пройшло три місяці. І що ж ми бачимо? Кафе не просто не демонтоване – з ним так «жёстко и решительно» розібралися, так взяли його «под личный контроль», що воно знову розширяється! І не абияк, а нахабно — шляхом насипання ґрунту в річку! На знімку видно, що вже ледве видніється край труби дощової зливової системи.
Тепер, коли будемо в дощ брести по калюжах центральними вулицями, хоча б знатимемо, кому за це «дякувати».