“Команда Розвитку та Реформ ” звернулась зі скаргою до Центральної виборчої комісії

Виборчий процес з перших виборів депутатів Піщанської сільської ради та сільського голови нагадує казку, як солдат варив кашу із сокири. Саме з “нічого” з”являлись кандидати в депутати та особливо на сільського голову.
Враховуючи, як де-які сили ззовні намагаються зірвати виборчий процес , паралізувати роботу Піщанської виборчої комісії, складається враження, що вибори вже нікому не потрібні. Поки прихильники кандидата на сільського голову Мазниці М.П. оплакують втрату свого кандидата, інши суб”єкти взагалі “забили на все”.

І тільки члени “Команди Розвитку та Реформ ” намагаються врятувати ситуацію, щоб вибори депутатів в Піщанську сільраду відбулися.

Вчора від “Команди Розвитку та Реформ ” було подано кандидатів в дільничі виборчі комісії.
Усвідомлюючи інфантільність політичних партій Новомосковського району, можемо припустити, що крім саботажу роботи Піщанської виборчої комісії, додається так само робота Дільничних комісій, що створюватимуться завтра-післязавтра за поданнями тих самих безхребетних партій та кандидатів.
І тільки Новомосковська районна виборча комісія робить вигляд що “вона працює”. При цьому за два дні, як стало відомо, що Піщанська виборча комісія не працює, районна виборча комісія тільки і змогла, що пообіцяла розібратись.

Ось так намагання громад Орлівщини , Піщанки, Знаменівки та Меліоративного “злили” в казан з районними помиями та хочуть щось з цього зварити, а потім розвісити нам на вуха та видати за наш з вами “свідомий” вибір.

Мабуть, краще ніяк ніж так.
Але, намагаючись врятувати вибір наших громад члени “Команди Розвитку та Реформ ” звернулись вчора 08 квітня 2018р. по допомогу до Центральної виборчої комісії.
Виявляється, що більше не з’явилось інших заступників та поборників інтересів громади.

Інші наші “гаранти” спостерігають в кущах” – це голови сільрад та в.о. голови райадміністрації, депутати сільрад взагалі сидять на чемоданах в очікуванні команди на “вихід”.
Ось , громада і подумайте на виборах, хто за вас постоїть.