Cвиноферма Сігма в Піщанці вбиває наші землі

Подивіться на що перетворила свиноферма Сігма в Піщанці навколишні пасовища, луки, рілля. Незаконно перепланована молочна ферма 10 років тому стала свинарником, який знищує статус курортної зони Новомосковщини, не створює ніяких робочих місць, не поповнює місцевий бюджет.

Діяльність таких підприємств збагачує лише їх власників, за рахунок ресурсів громади та заощаджень на природоохоронних заходах. Це можливо лише завдяки безкарності та байдужість з боку контролюючих органів та юридичній безграмотності керівників місцевого самоврядування.

 

Подивіться на що перетворила свиноферма Сігма в Піщанці навколишні пасовища, луки, рілля. Незаконно перепланована молочна ферма 10 років тому стала свинарником, який знищує статус курортної зони Новомосковщини, не створює ніяких робочих місць, не поповнює місцевий бюджет. Діяльність таких підприємств збагачує лише їх власників, за рахунок ресурсів громади та заощаджень на природоохоронних заходах. Це можливо лише завдяки безкарності та байдужість з боку контролюючих органів та юридичній безграмотності керівників місцевого самоврядування.Свиноферма давно вже перевищила ті потужності, які були заплановані для надання позитивного висновку екологічної експертизи та погодження меж санітарної зони…Власник свиноферми – Санасар Куюмчан та його син Мгер Куюмчан, який є керівником Дніпровської міської організації ВО "Батьківщина", депутатом та заступником голови Дніпропетровської обласної ради. Оця свиноферма – їх справжнє обличчя. Та політичної сили, яку вони репрезентують.

Geplaatst door Вячеслав Горобец op Zondag 8 juli 2018

Свиноферма давно вже перевищила ті потужності, які були заплановані для надання позитивного висновку екологічної експертизи та погодження меж санітарної зони…

Власник свиноферми – Санасар Куюмчан та його син Мгер Куюмчан, який є керівником Дніпровської міської організації ВО “Батьківщина”, депутатом та заступником голови Дніпропетровської обласної ради. Оця свиноферма – їх справжнє обличчя. Та політичної сили, яку вони репрезентують.

Вячеслав Горобец