Сьогодні о 5:45 ранку поліцейські незаконно проникли в квартиру та побили іноземного бізнесмена Ігоря Бойка

Сьогодні о 5:45 ранку поліцейські незаконно проникли в квартиру та побили іноземного бізнесмена Ігоря Бойка, власника Житомирської кондитерської фабрики “ЖЛ” (конкурента корпорації “Рошен” Петра Порошенка). 


У результаті протизаконних дій поліції Ігорю Бойку було завдано тяжких тілесних ушкоджень, силою доставлено до старшого слідчого Головного слідчого управління Національної поліції Євгена Костецького.
Після нападу та побиття у американського громадянина стався гіпертонічний криз. Чекати на лікарів швидкої допомоги Бойку довелося на підлозі коридору слідчого управління. Після надання медичної допомоги стан іноземця вдалося стабілізувати.

Поліцейські побили конкурента "Рошен", громадянина США

Сьогодні о 5:45 ранку поліцейські незаконно проникли в квартиру та побили іноземного бізнесмена Ігоря Бойка, власника Житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ" (конкурента корпорації "Рошен" Петра Порошенка). У результаті протизаконних дій поліції Ігорю Бойку було завдано тяжких тілесних ушкоджень, силою доставлено до старшого слідчого Головного слідчого управління Національної поліції Євгена Костецького. Після нападу та побиття у американського громадянина стався гіпертонічний криз. Чекати на лікарів швидкої допомоги Бойку довелося на підлозі коридору слідчого управління. Після надання медичної допомоги стан іноземця вдалося стабілізувати.

Geplaatst door UA1.com.ua op Vrijdag 13 juli 2018