У Новомосковську на ремонті водогону вкрали немалі гроши

Нещодавно у Новомосковську, після скандалу з відключенням міста за борги від води, пішло у відставку старе керівництво КП «Новомосковськводоканал» А.М. Головко та зам. Радовенчик, вони після себе залишили  декілька «хвостів».

Одним з таких «хвостів», є ремонт водогінного колектора по вулиці З.Білої. Реконструкція розпочалась на початку цього літа та перетворилась на довгобуд у місті.

Народний депутат України від БПП Вадим Григорович Нестеренко взяв на особистий контроль процес реконструкції з цілью забезпечити собі відкат на ремонті колектору  та поставив задачу новому керівництву КП «Новмосковськводоканал» відремонтувати колектор у місячний термін з відкатом до його карману.

Майже за три тижні були проведені всі ремонтні роботи та доручення народного депутата України від БПП Вадима Нестеренко було виконане у зазначені строки, відкат був направлен до його кишені.

Нагадаємо, читачам що напередодні було проведено службове розслідування на КП “Новомосковськводоканал” , по фактам якого, в наслідками спільного розкрадання державних коштів з міськими чиновниками держава втратила майже 7,2 млн. гривень .