У Новомосковську гості з Америки обговорювали сімейні традиції святкування

Днями у Новомосковську відбулась чергова зустріч клубу «Open borders» з гостями з Америки. Подібна зустріч вже відбувалась у нашому місті 8 вересня поточного року. Тоді Юнацький відділ Новомосковської центральної міської бібліотеки гостинно зустрічавносіїв англійської мови аж із самого штату Юта.  

На чергову зустріч англійського клубу американські волонтери приїхали вже з друзями. Цього разу головною темою обговорення стали свята та сімейні традиції святкування, якими жваво ділилися юні читачі – відвідувачі клубу. Окрім цього юнаки та дівчата познайомили іноземних гостей і з прийдешнім державним святом – Днем захисника України, яке співпадає з днем українського козацтва.

Пітер та Камерон зі свого боку згадали про осінні тематичні фестивалі, що є традиційними в Америці. Наприкінці зустрічі бібліотекарі Бабарика А.В. та Шестакова-Бутнару Н.О. похвалилися гостям фондом літератури з англійської мови, а також презентували книжкову виставку до майбутніх державних свят.

Якщо Ви теж хочете отримати навички розмовної англійської, весело провести час  та поспілкуватися з носіями іноземної мови, завітайте до юнацького відділу центральної міської бібліотеки за адресою вулиця Гетьманська 41-А.

Наступна зустріч з іноземцями відбудеться 20 жовтня о 13.00.