Народний обранець від БПП протягує своїх людей до судів Дніпропетровщини

Скандально відомий народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Вадим Григорович Нестеренко з допомогою підкупу та за підтримки президента України Петра Порошенка, протягує своїх відданих людей в різні суди Дніпропетровщини.

Ті люди, якщо їх так можна назвати, які ще вчора допомагали нардепу Вадиму Нестеренку в рейдерських захопленнях фермерських господарств, вже завтра будуть суддями різних судів Дніпропетровщини і, швидше за все, будуть ухвалювати рішення, які повністю влаштовують президента Порошенка, депутата Вадима Нестеренка та їх оточення. Одним з таких відданих людей нардепа від БПП Вадима Нестеренка є скандальний адвокат Анатолій Вишневський. З ним-то ми і хочемо вас познайомити. Отже, знайомтеся: Анатолій Євгенович Вишневський, особистий адвокат нардепа Вадима Нестеренка, тепер він кандидат на посаду судді Новомосковського міськрайонного суду.

Швидше за все, Нестеренко поставить його головою суду, прибравши чинного голову Віталія Лилу за допомогою банального хабара або «підстави».  Анатолій Вишневський тривалий час був особистим адвокатом нардепа Вадима Нестеренка, постійно представляючи його інтереси в різних інстанціях. Анатолій Вишневський як помічник депутата Верховної Ради Вадима Нестеренка відстоює його інтереси, розробляє і бере участь у рейдерських схемах, у тому числі неодноразово був помічений при рейдерському захопленні фермерського підприємства «ДАР».

Як стало відомо нашому виданню, нардеп Нестеренко особисто лобіював Анатолія Вишневського на посаду судді Новомосковського міськрайонного суду через секретаріат президента Порошенка. Питання було непросте, але Нестеренко його вирішив через адміністрацію президента, незважаючи на те, що Анатолій Вишневський не дуже освічений, невдало склав іспити на суддю і всупереч здоровому глузду намагається стати кишеньковим суддею нардепа від БПП Вадима Нестеренка. Про те, що пан Нестеренко кує свої кадри в судовій системі вже давно, писали різні ЗМІ Дніпропетровської області, але ніхто на це не звертав і не звертає увагу.

А ось і дарма! Фермерам та постраждалим від дій Нестеренка потрібно готуватися до того, що за допомогою своїх кишенькових суддів цей народний обранець буде продовжувати відбирати в них фермерські господарства, будинки і машини. Будуть раптово виникати заздалегідь програшні позови й всі ці рішення будуть виноситися за допомогою суддів, яких провів нардеп Нестеренко, оплативши їм їх посади.

Нагадаємо читачам, що з неугодними блогерами та журналістами народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Вадим Григорович Нестеренко розправлявся за допомогою Новомосковського міськрайонного суду. А допомагав йому в цьому його особистий адвокат Анатолій Євгенович Вишневський, поки ще адвокат, а незабаром він стане суддею та буде ухвалювати правильні для Вадима Нестеренко рішення, закриваючи роти неугодним блогерам і журналістам. Ми сподіваємося, що фермери, журналісти, блогери і патріоти України звернуть свою увагу на те, що зараз відбувається на Новомосковщині.

Ми сподіваємося, що вони звернуть свою увагу на тих, кого в судову систему за вуха затягує народний обранець Нестеренко, і не допустять, щоб люди депутата-рейдера Вадима Григоровича Нестеренка чинили беззаконня.