В об’єктиві гурток «Іграшкові сувеніри»!

Мистецтво ліплення із солоного тіста або біокераміка – це дуже цікавий, творчий та захоплюючий процес!

Ми продовжуємо знайомимо вас, дорогі читачі, з нашими творчими надбаннями. І сьогодні до вашої уваги представляємо гурток «Іграшкові сувеніри» під керівництвом Герман Людмили Миколаївни, що вже багато років працює в Центрі позашкільної роботи.

Заняття з біокераміки спрямовані на розвиток моторики рук, уяви, логічного й абстрактного мислення, художніх і творчих здібностей дитини, виховання естетичного смаку, уваги, розвиток навичок охайності.
Заняття гуртка «Іграшкові сувеніри» проходять у Центрі позашкільної роботи понеділок, вівторок, четвер та п’ятницю з 14.00, що свідчить про те, що сьогодні захоплення солоним тістом стає все більше популярним!

Роботи дітей та керівника мешканці міста можуть бачити на виставках, святах, конкурсах. Так, персональна виставка робіт керівника Герман Л.М. проходила у жовтні 2017 року на базі дитячої бібліотеки, у січні 2018 року у музеї ім. Калнишевського. До кінця листопада 2018 роботи гуртківців та Людмили Миколаївни виставлені у міському музеї в межах проекту Центру «Миколаївська квітка-з минулого у майбутнє».

Вихованці гуртка “Іграшкові сувеніри” результативно прийняли участь у міжнародному конкурсі “Інше життя. Без кордонів” та отримали міжнародні сертифікати за високі творчі досягнення!

Кожна дитина міста, маючи бажання, може залучитися до творчості та створити свій шедевр з біокераміки на заняттях нашого гуртка «Іграшкові сувеніри»
Заступник директора з ВР Єльник О.С.