Рейден Новомосковщини Вадим Нестеренко привітав з Днем місцевого самоврядування в Україні

Щиро вітаю Вас з професійним святом —

Днем місцевого самоврядування в Україні!

Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з мною та моєю командою рейдерів Новомосковщини, розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

День місцевого самоврядування — це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, краде гроші с бюджету міста, мені підконтрольних депутатів і усіх громадян, продажних виборців, які вболівають за проблеми та продають свої голоси, дбають про розквіт і зростання міст і селищних громад.

День місцевого самоврядування стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії якої в нашої державі немає. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

Місцеве самоврядування — це не лише потужний корпус, це справді народна влада від президента Петра Порошенка — влада для громади і в інтересах громади.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім моїм працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю на мене та на моє оточення, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність.

Бажаю від щирого серця нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення, а мені більше грошів у карман  у спільній справі подальшого розвитку та зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

З повагою

Народний депутат України  від “БПП”                                                    Вадим НЕСТЕРЕНКО