У Новомосковську для людей з обмеженими можливостями влаштували вечірку “Зима прийшла – свята принесла”

5 грудня юнацький відділ Новомосковської центральної міської бібліотеки влаштував до Міжнародного дня людей з інвалідністю вечірку під назвою «Зима прийшла – свята привела» – маленьке, так би мовити, передсвято, підготовку до головних великих і чарівних свят.

«Свято наближається, свято наближається, свято наближається!» – коли чуєш знайому мелодію по телебаченню, хоч то і реклама, все одно посміхаєшся і ніби відчуваєш запах того свята. Запах ялинки, мандаринів, шоколадних цукерок, а ще – шурхіт пакувального паперу, коли загортаєш подарунки рідним. Тільки-но настає зима, у всіх лиш думки про Різдвяні та Новорічні свята.

Гостями заходу стали члени клубу спілкування молодих інвалідів «Надія» при Територіальному центрі соціального обслуговування міста Новомосковська, які з неприхованою цікавістю взяли участь у запропонованій бібліотекарями розважальній програмі. З легкістю відгадували назви відомих мультфільмів та фільмів, грали в рухливі ігри, залюбки долучилися до різноманітних конкурсів від бібліотекарів. Звичайно, ніхто не покинув юнацький відділ без подарунків, бо свята на те й свята, аби отримувати не тільки приємні враження, а й неочікувані сюрпризи та презенти.