Ціна патріотизму на Новомосковщині

Днями жителі міста Новомосковська дізналися ціну патріотизму.  Як з’ясувалося, потрібно всього лише облити брудом неугодних для влади людей, організувавши у місті громадську організацію за гроші узурпаторів, і відразу отримаєш при владі омріяну посаду.

Так ось, новина дня!

Псевдопатріот міста Новомосковська Іван Жадан за віддане служіння народному депутату України від «Блоку Петра Порошенка» Вадиму Григоровичу Нестеренку отримав при владі посаду, ставши директором комунального підприємства «Спорт для всіх».

 

Те, що Іван Жадан мріяв отримати при владі хоч якусь посаду, було відомо давно.

На початку своєї продажної кар’єри пан Жадан бігав під прапорами партії «Удар» і проводив агітацію за неї в місті Новомосковську.

Але щойно керівництво партії розібралося і зрозуміло, що собою являє Іван Жадан, вони відправили його подалі, зрозумівши ціну його патріотизму.

Після цього наш псевдопатріот бігав за новообраним мером міста Новомосковська Віктором Івановичем Літвіщенком, мріючи про той час, коли стане наступником Літвіщенка і буде керувати містом, покращуючи своє матеріальне становище.

Пробігши довгу дистанцію в пошуках свого щастя, наш псевдопатріот Іван Жадан зрозумів, що підлизувався не до тих людей, і пішов до армії служити Батьківщині. Ось тільки злякавшись, що може потрапити до зони АТО, почав телефонувати тим, кому ще вчора вилизував дупу, випрошуючи їх посприяти в переводі до хорошої військової частини подалі від бойових дій.

Жадану це вдалося, щоправда, після того, як його батько звернувся з проханням про переведення до тих самих людей.  Йому допомогли перевести «патріота» Іванка Жадана подалі від передової, і не куди-небудь, а безпосередньо до Київської військової частини писарем, а швидше за все вилизувачем дуп керівництва частини.

Наскільки нам відомо, Жадану сподобалося догоджати прапорщикам і командуванню, після строкової служби він підписав контракт і продовжив служити!

По закінченню контракту наш «патріот» Іванко Жадан вирішив продовжити контракт, розуміючи, що це місце затишне, тепле, та й платять добре. Ось тільки він не врахував одну маленьку деталь: для того, щоб продовжувати служити Батьківщині, потрібно було сходити, згідно контракту, хоч один раз в зону АТО на передову.

За першим контрактом йому вдалося уникнути походу до зони АТО, а ось вдруге вже потрібно було обов’язково піти та довести Батьківщині, наскільки ти є справжнім патріотом!

І саме тут наш «патріот» Ваня Жадан показав, ким він є насправді. Іван пішов з армії, не продовжуючи контракт і, тим більше, не йдучи до зони АТО захищати Батьківщину.

По приїзду до свого рідного міста Новомосковська псевдопатріот Іван Жадан прибився до самозванців, які захопили місто, і на їх замовлення спільно з блогершею Ксенією Білоусовою-Дзегарницькою організував громадську організацію за гроші народного депутата України від «Блоку Петра Порошенка» Вадима Нестеренка.

Іван, виконуючи його вказівки, проводив заходи, спрямовані на прославлення нардепа Нестеренка та його оточення.

До завдання Івана Жадана та Ксенії Білоусової-Дзегарницької входило створювати фейкові сторінки в соціальних мережах, за допомогою яких псевдопатріоти обливали брудом тих, на кого вказував їм нардеп Нестеренко.

Саме за таку віддану працю «патріот» Іван Жадан і отримав посаду директора в комунальному підприємстві.

Як стверджують очевидці, кілька днів тому новий директор комунального підприємства «Спорт для всіх» Іван Жадан обійшов свої нові володіння та пригрозив працівникам, що тепер вони будуть працювати по-новому, а саме: допомагаючи і прославляючи нардепа Вадима Нестеренка та його оточення.

Багато хто, дізнавшись про те, що нарешті Іван Жадан випросив собі посаду, не були здивовані цим фактом, розуміючи, що хлопчик Іванко довго та вперто йшов до своєї мети, демонструючи всім ціну патріотизму.