ЛЮБІ МОЇ МІСТЯНИ «ПРОБАЧТЕ МЕНЕ БУДЬЛАСКА» НОВМОСКОВСЬКА МІСЬКА ВЛАДА ПРОВЕЛА ЩЕ ОДНУ «ПІДПІЛЬНУ» СЕСІЮ

Ми сесію провели у п’ятницю, 30 листопада. Як завжди, під покровом таємничості на хлібозаводі №11, без оповіщення населення про дату і місце проведення і навіть без оповіщення неугодних депутатів – за це тоже пробачте, не судіть мене суворо

Ми прийняли бюджет Новомосковська на 2019 рік, який з громадськістю не обговорювали – тому що народний депутат України від БПП Нестеренко В.Г. мої яйця здавив в тисках і не відпускав поки ми не провели сессію на його хлібзаводі – «будь-ласка пробачте» мене мразоту!
Також ми затвердили нових заступників міського голови: першим замом замість корупціонера Юрка Карачевцева призначили Анатолія Ковальова, який до цього кілька місяців виконував обов’язки начальника міськводоканалу здобуваючи нові борги за спожиту воду перед м. Дніпро, а замом із соціальних питань замість утікача-опоблоківця Олександра Іванова – Ольгу Тихонову- цк дружина Новомоськовського прокурора Микити Тихонова якого мама проціє у Новомосковський районній державній адміністрації, Ольга Тихонова вже успіла попроцювати начальником уп­равління освіти.

Я, та мій господар народний депутат від БПП Нестеренко В.Г.,на сесію звезли таких депутатів:

Андрій Александровичнаркоман,журналіст від “Оппозіційного блоку”

Михайло Барсук – “Оппозіційний блок”

Олександр Бочкар,

Дмитро Васильєв,

Юрій Вишневський,

Олександр Гаркавенко,

Тетяна Дакова,

Василь Жовненко,

Віктор Заблуда,

Галина Козаченко,

Микола Козлюк,

Валентина Корчевська,

Володимир Кузнєцов,

Леонід Матвієнко,

Костянтин Морозов,

Зоя Петрусенко,

Сергій Поздняков,

Дмитро Резніченко,

Павло Сидорчук,

Володимир Фінько,

Олексій Фрейдін,

Лариса Шаповалова,

Кирило Яновський.

Мої хороші, не ображайтеся на мене!

Любі мої, ще раз пробачте мене, мене змушують Вам брехати та розкрадати Ващі грощі народний депутат Нестеренко В.Г., та його карманний песик Фрейдін Алёша
Ласкові мої, знайдіть будь-ласка в списку свого депутата і пригадайте, чи казав він під час виборів, що має намір ось так ставитись до Вас мої солодкі, та вашими голосами будуть підтирати свої «сексуальні дупки» !!!
Ваш солодкий : Горошко Серёжка