Новомосковці брали участь у обласному фестивалі екранних мистецтв

Щороку в грудні дитячо-юнацький кіноцентр «Веснянка» проводить обласний фестиваль екранних мистецтв «Дніпровські погостини», який спрямований розвивати таланти юних режисерів, монтажерів, звукорежисерів, операторів, продюсерів, мультиплікаторів, сценаристів, акторів. В цьому році наші земляки з Новомосковщини також долучились до участі у фестивалі.

Гурток «Анімаційне мистецтво» «Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді Новомосковського району Дніпропетровської області» взяли участь в номінації- телевізійна програма, з відеороботою під назвою «Команда», над якою працювали: Полтавець Катерина, Іванова Альбіна, Пархоменко Вікторія, Демиденко Валерія, Ніколаєва Олена, Бернадіна Анастасія, Кобеза Ренат, Кравченко Софія та Стоян Вікторія.

Під час фіналу конкурсу 9 грудня у Дніпровському міському телевізійному театрі представники нашого гуртка Кравченко Софія, Полтавець Катерина та Іванова Альбіна переглянули відеороботи своїх колег, що неодмінно стане поштовхом до створення нових стрічок.

Наші дівчата отримали СЕРТИФІКАТ та ДИПЛОМ за висвітлення дорослої проблеми, ще: плакати, календарі, футболки з логотипом “Веснянки”, а також чудовий годинник, при погляді на який вони завжди будуть згадувати про неймовірний позитив отриманий на святі.