Нардеп від «БПП» Нестеренко атакує незалежну пресу!

Новомосковським міськрайонним судом розглядається позовна заява народного депутата України від політичної партії «Блок Петра Порошенка» Вадима Григоровича Нестеренка до інтернет-порталів «Горожанин» та «Новомосковськ – місто на Самарі», які, за твердженням позивача, належать Костянтину Пузирю.

На думку пана Нестеренка, інформаційно-аналітичні портали «Горожанин» та «Новомосковськ – місто на Самарі» на своїх сторінках критикують чинну владу міста Новомосковська, району та області.

Журналісти цих видань постійно проводять розслідування та розкривають корупційні схеми, які практикують чиновники, перебуваючи під заступництвом партії «Блок Петра Порошенка».

Саме з цієї причини народний обранець Вадим Григорович Нестеренко, не маючи вагомих підстав, вирішив, як-то кажуть, «затягати» по судах власника вище зазначених інформаційно-аналітичних порталів.

Як ми з Вами знаємо, Нестеренко і йому подібні не люблять, коли про них говорять, а тим більше пишуть правду, і особливо, коли це відбувається напередодні передвиборної кампанії чинного Президента України Петра Порошенка.

Під час розгляду цивільної справи за позовом Нестеренка судом було встановлено, що у інформаційно-аналітичних порталів «Горожанин» та «Новомосковськ – місто на Самарі» є господар, і ним виявився зовсім не Костянтин Пузир. З метою захисту персональних даних, ми не вказуємо ім’я  власника згаданих інтернет-порталів, тим більше, що власник не один.

Не дивлячись на те, що інтернет-портали «Горожанин» та «Новомосковськ – місто на Самарі» офіційно зареєстровані не на Костянтина Пузиря й мають своїх законних власників, підконтрольні нардепу від «БПП» Вадиму Нестеренко ЗМІ міста Новомосковська на своїх сторінках безпідставно та, як завжди, брехливо пишуть, що власником зазначених ресурсів є активіст міста Новомосковська, голова громадської організації «Новомосковськ – наше місто» Костянтин Пузир.

Нам не важко було знайти мобільний номер Костянтина, але важко було з ним домовитися про інтерв’ю, хоча й вдалося таки отримати деякі відповіді на наші запитання. Повністю дати інтерв’ю Костянтин Пузир погодився після рішення суду.

Редакція: Костянтине, чи Ви є власником інформаційно-аналітичних порталів «Горожанин» та «Новомосковськ – місто на Самарі»?

Костянтин: Ні!  І не був!  Народному депутату Вадиму Григоровичу Нестеренку добре відомо, хто є власниками цих двох інтернет-ресурсів. Я не розумію, чому він наполегливо переслідує особисто мене за допомогою Новомосковського міськрайонного суду та підконтрольних йому ЗМІ, вказуючи неправдиву інформацію.

Редакція: А хіба у інформаційно-аналітичних порталів «Горожанин» та «Новомосковськ – місто на Самарі» не один власник?

Костянтин: Можна, я не буду відповідати на це питання? Я буду готовий відповісти на це та інші питання, що цікавлять Вас і ваших читачів, по закінченню розгляду позову Нестеренка В.Г.  до мене.

Редакція: Якщо Ви не є господарем і власником цих двох інтернет-ресурсів, чому народний депутат України Вадим Нестеренко подав позов щодо Вас? Чому він Вас переслідує?

 Костянтин: У першу чергу я б хотів зазначити той факт, що при подачі позовної заяви щодо мене Вадим Григорович Нестеренко використовував сфабриковану доказову базу, надану суду.  Пізніше я надам Вам повну інформацію про те, як нардеп від «БПП» Вадим Нестеренко і його адвокат Анатолій Вишневський, який зараз готується стати суддею, сфальсифікували скріншоти незрозумілих статей з інтернету та скріншоти з телепередачі Савіка Шустера.  Хочу зауважити, що саме сфальсифіковані скріни є доказовою базою в позовній заяві Нестеренка.

 Я сподіваюся, що суддя Новомосковського міськрайонного суду уважно розгляне надані нардепом і майбутнім суддею Вишневським докази та винесе справедливе рішення, давши оцінку наданим з їхнього боку доказам. Чому мене переслідує Нестеренко? Це хороше запитання, його переслідування швидше за все пов’язано з тим, що на позачергових виборах до Верховної Ради в 2014 році я був довіреною особою кандидата в депутати Олександра Івановича Кузьмука. В цей же час Вадим Григорович Нестеренко так само був кандидатом в депутати. У день голосування до штабу кандидата Кузьмука надходила інформація про масові порушення на виборчих дільницях. Так само надходила інформація про те, що в окружну виборчу комісію №38, яку очолював якийсь Павло Селіхов, привозять дивні протоколи виборчих дільничних комісій, які окружна виборча комісія повертала  назад і змушувала переписувати. Отримавши цю інформацію, штаб кандидата Кузьмука реагував на порушення, подаючи до судів і оскаржуючи дії окружної комісії. В ході судового розгляду суд підтвердив, що порушення мали місце. Саме з цієї причини, я так думаю, мене переслідує пан Нестеренко за допомогою свого адвоката Вишневського.  А виходячи з інформації, яку пишуть новомосковські міські ЗМІ, я так розумію, що саме адвоката Вишневського Нестеренко й готує на посаду свого кишенькового судді.

Редакція: Представник нашого видання був присутній на судовому засіданні, на якому адвокат народного депутата України Вадима Нестеренка стверджував, що саме Ви, Костянтине, і є власником інформаційно-аналітичних порталів «Горожанин» та «Новомосковськ – місто на Самарі».

Костянтин: Я ще раз Вам повторюю, що не є господарем, і мені не належать ці два інтернет-портали. При цьому я безмежно буду радий, якщо Новомосковський міськрайонний суд своїм рішенням визнає ці два інтернет-портали за мною, або визнає мене їхнім власником.

Редакція: Костянтине, поясніть будь ласка, чому Ви зрадієте від можливого рішення суду стосовно визнання за вами права власності на ці два інформаційно-аналітичні портали «Горожанин» та «Новомосковськ – місто на Самарі»?

Костянтин: Тому що на даний час вказані інтернет-портали популярні та мають багато читачів. І саме через це я буду дійсно дуже радий отримати у власність вказані ресурси з метою отримання прибутку.

Редакція: Все ж таки нам і нашим читачам хотілося б конкретніше дізнатися, яку саме доказову базу сфальсифікували народний депутат України Вадим Григорович Нестеренко та його адвокат Анатолій Вишневський, представляючи політичну партію Президента Петра Порошенка, тим більше, що Вишневський скоро стане суддею і буде ухвалювати рішення від імені України?

Костянтин: Я із радістю відповім на всі Ваші питання після рішення суду. До прийняття рішення Новомосковським міськрайонним судом я не можу Вам і вашим читачам розкривати деталі судового розгляду. По закінченню я це обов’язково зроблю і запишу відеоролик, який пізніше опублікую у себе на сторінці  у Фейсбук.  Терпіння – і ви невдовзі про все дізнаєтесь!

Редакція: Чи не могли б Ви детальніше розповісти про ситуацію на позачергових виборах у 2014 році?

Костянтин: Ви знаєте, це довга історія, але я готовий надати відеозаписи, зроблені в 2014 році в окружній виборчій комісії № 38, а Ви дивіться та робіть висновки.

Ми сподіваємося, що по закінченню судового розгляду і винесення рішення за цивільним позовом народного депутата України від «Блоку Петра Порошенка» Вадима Григоровича Нестеренка до Пузиря Костянтина Віталійовича ми отримаємо повну інформацію по даній справі та опублікуємо її на сторінках нашого інтернет-видання.