У НОВОМОСКОВСЬКОМУ КООПЕРАТИВНОМУ КОЛЕДЖІ ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ

З 18 по 22 лютого 2019 року у Новомосковському кооперативному коледжі економіки та права ім. С. В. Литвиненка пройшов тиждень циклової комісії загальноосвітньої підготовки та соціально-гуманітарних дисциплін. Переважна більшість проведених заходів була пов’язана з позааудиторною роботою викладачів і студентів. Мета проведених заходів – формування сучасного активного студента.

Про це на своєму сайті повідомила адміністрація даного навчального закладу.

У понеділок, 18 лютого, було проведено студентські олімпади з математики (викладачі Солошенко В.І., Сербіненко В.О.) та історії України (викладач Свіженко О.В.). Переможцями олімпіади з історії стали першокурсники Скляренко Ірина (І місце, гр. ООПТБД-11), Гречаний віктор (ІІ місце, гр. П-11), Чорний Данило (ІІІ місце, гр. П-12).

У вівторок, 19 лютого, було проведено освітньо-екологічне тренінгове заняття «Викидай правильно» під керівництвом викладача природничих наук Дубини Л.І. Викладач фізвиховання Мусієнко А.І. провів відкрите тренування з волейболу збірних команд НККЕП.

Учасники клубу соціологічних досліджень “Точка зору” з викладачами Кулик Ю.В. і Коваленко О.В. провели круглий стіл на тему “Викладач очима студентів”, представивши та обговоривши результати соціологічного опитування.

У середу, 20 лютого, в рамках засідання міського методичного об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін ЗВО Новомосковсько-Павлоградського регіону було проведено історичні читання, присвячені 100-річчю Української національної революції. Захід проведено головою ММО викладачем Свіженко О.В.

Також, керівник фізичного виховання НККЕП Гаркуша О.А. провела тренування з ритмічної гімнастики для викладачів коледжу.

У четвер, 21 лютого, студенти груп П-12 та ООПТБД-11 разом з викладачами Кулик Ю.В. та Коваленко О.В. відвідали історико-краєзнавчий музей м. Новомосковська. Студенти переглянули експозицію “Поєднання непоєднуваного” та експозицію, присвячену 30-річчю виведенню радянських військ з Афганістану.

До Міжнародного дня рідної мови студенти груп ОО-21 та ПТБД-21 взяли участь у конкурсі творчих робіт (викл. Зайченко І.Ю., Знахур Н.Л.).

Під керівництвом тренера Чуприни А.П. проведено відкрите тренування з футболу студентів членів збірної команди НККЕП.