Зеленський поступово розчаровує українців своїми першими кроками на посаді Президента країни

Своїми першими призначеннями Президент Зеленський показав усім українцям, що він такий же, як і попередній Президент Петро Порошенко, і нічим від нього не відрізняється.

Декларовані меседжі Зеленського про те, що кумівства в уряді більше не буде, як це було при президентах Ющенку, Януковичу та Порошенку, виявилися всього лише порожніми словами.

А насправді новообраний президент Володимир Зеленський розставив своїх друзів дитинства на керівні пости нашої країни, не соромлячись того, що ще не так давно обіцяв своїм виборцям цього не робити.

За попередньою інформацією, Президентом Зеленським заплановані скандальні призначення губернаторів, що мають кримінальне минуле!

Наскільки ця інформація достовірна, ми з вами побачимо в найближчому майбутньому.

Але те, що вже по перших кроках видно, що Зеленський поводиться досить-таки дивно, ми бачимо вже зараз, і цей факт не може нас не розчаровувати!

Адже він був нашою останньою надією на світле майбутнє, і ми покладали на нього великі сподівання!

У ході своєї передвиборної кампанії Володимир Зеленський дав нам надію і змусив на час відчути себе людьми, українцями, які мають право на гідне життя на своїй же землі.

А в результаті ми бачимо банальний обман з боку Зеленського.

Нам би хотілося сподіватися, що перші призначення Зеленського були всього лише банальною помилкою, і що подібні помилки в подальшому не повторюватимуться.