НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ СБУ БЛОКУВАЛА МАСШТАБНИЙ ЗБУТ НАРКОТИКІВ І ПСИХОТРОПІВ

На Дніпропетровщині співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури блокували масштабний збут наркотичних засобів і психотропних речовин на території нашої країни, частина з яких була ввезена контрабандою.

Оперативники спецслужби встановили, що замовлення на отримання «товару» приймались через інтернет та надсилались клієнтам по всій Україні.

Під час проведення санкціонованих слідчих дій за місцями проживання фігуранта провадження, мешканця Новомосковська, правоохоронці виявили майже сімсот п’ятдесят грамів метамфетаміну, триста грамів метадону, двадцять п’ять грамів кокаїну, тридцять грамів амфетаміну, шістдесят грамів опію екстракційного, понад півтора кілограма канабісу, спеціальне обладнання для зважування та фасування «товару».

Вилучені наркотики направлено на експертизу. Їх орієнтовна вартість за цінами «чорному ринку» становить понад два мільйони гривень.

Фігуранта справи затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального України та оголошено про підозру в скоєнні злочину за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Зловмиснику обрана міра запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт.

Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб причетних до протиправної діяльності.