Нестеренко не зміг підставити кандидата Бородіна!

Сьогодні вранці городяни звернули увагу на те, що фактично по всьому місту невідомі особи розклеїли агітаційну рекламу на чужі рекламні площі, тобто практично на всі рекламні майданчики міста.

Ця акція була проведена з метою дискредитації кандидата в народні депутати України від політичної партії «Слуга народу» Владислава Бородіна.

За даним фактом було затримано групу молодиків у камуфляжній формі, і як стало пізніше відомо, ці ж самі молоді особи мають відношення до воєнізованої організації, яка підконтрольна кандидату в народні депутати України Вадиму Григоровичу Нестеренко, і ця ж організація неодноразово брала участь у рейдерських захопленнях фермерських господарств Новомосковщини.

Кішенькові бойовики кандидата Нестеренка не заперечують того, що їхні дії по наклейці агітації Бородіна на чужі рекламні площі були направлені на дискредитацію кандидата від «Слуги народу» Владислава Бородіна.

На даний момент розклеєна агітація, спрямована на дискредитацію кандидата Владислава Бородіна від політичної партії «Слуга народу», майже прибрана.