Ой ти, Вадик! Вадик-депутатик…..

Президент Зеленський оголосив про позачергові вибори у Верховну Раду.

Передвиборча кампанія в самому розпалі, колишні рейдери й бандити, сховавшись за депутатськими мандатами, пішли на перевибори з бажанням отримати у найближчі п’ять років депутатський імунітет.

Не став винятком і сумнозвісний рейдер Новомосковщини Вадим Григорович Нестеренко.

На позачергових виборах у 2014 році всім відомий рейдер і бізнес-партнер Вілкула Вадим Нестеренко за допомогою масових фальсифікацій та підкупу виборців проліз у ВР.

Сховавшись під політичною парасолькою «Блоку Петра Порошенка», Нестеренко продовжував організовувати та проводити рейдерські захоплення фермерських господарств.

Не гребував пан Нестеренко й бюджетними грошима: він і його оточення розривали на шматки Новомосковськ, викручуючи бюджет міста, як ганчірку.

Недовго музика грала, й мародер Порошенко програв вибори.

Новий президент Зеленський прекрасно знав, що з чинною Верховною Радою працювати в нього не вийде, тому що вона складається з рекетирів, бандитів і шахраїв.

Спитавши поради у народу, Зеленський розігнав дармоїдів. І ці дармоїди розбіглися по своїх виборчих округах, намагаючись нагадати нам про те, що вони «зробили щось хороше» для своїх виборців і за ці 5 років повністю виконали свої передвиборчі обіцянки.

Вадим Григорович Нестеренко, не відстаючи від своїх колег, теж пішов у народ, демонструючи свої фінансові можливості, а саме: оплачуючи активну діяльність продажних блогерів, рекламуючи те, що нібито він зробив за п’ять років своєї депутатської каденції.

Нестеренко, не придумавши нічого нового, запустив продажних блогерів і журналістів оспівувати його досягнення, які власне не є такими й зроблені за гроші не з його власної кишені, а за наші з вами гроші – за гроші платників податків.

Ось тільки продажні блогери і журналісти не показують справжню картину того, що відбувається в місті Новомосковську.

А справжня картина ось вона. В наше розпорядження потрапили фотографії дитячого відділення центральної міської лікарні Новомосковська. Їх нам на пошту надіслала мешканка міста, яка з дитиною проходила лікування і була шокована станом дитячого відділення, палатами, в яких калічать, а не лікують дітей.

Фото

 

Жінка попросила поставити питання рейдеру Вадиму Нестеренко: «Навіщо нам площа за 130 мільйонів гривень, якщо у нас в жахливому стані дитяче відділення? Навіщо потрібно було витрачати величезні кошти, якщо у нас в жалюгідному стані дитячі садки та школи? Школи перевели на обов’язкове харчування за рахунок батьків, при Літвіщенку такого не було, а з приходом Нестеренка наше улюблене місто знищується!»

На наш превеликий жаль, ми не змогли виконати прохання у зв’язку з тим, що на зустрічі з виборцями Вадим Григорович їздить з особистою охороною. Простих людей охорона до Нестеренка не підпускає, а на самих зустрічах для Нестеренка організовують масовку виключно з працівників його ж підприємств.

Але ми знаємо, що продажні блогери та журналісти, що працюють на рейдера Нестеренка, відстежують наші публікації та інформують його.

Ми сподіваємося на те, що в перерві між рейдеськими захопленнями фермерських господарств Вадим Григорович Нестеренко знайде час і відповість на запитання простої української жінки, матері двох дітей, яка проживає в місті Новомосковську.