Люди нардепа Нестеренка агітують за Скакуненка ( ВІДЕО)

Усім відомий депутат Новомосковської міської ради сьомого скликання Кирило Яновський виступив на підтримку кандидата в народні депутати України Віталія Скакуненка.

Відверто кажучи, ми були здивовані побачити в команді кандидата Віталія Скакуненка таких людей, як Микола Козлюк та Кирило Яновський. Микола Козлюк також є депутатом Новомосковської міської ради сьомого скликання і точно так само, як і Кирило Яновський, систематично бере участь у закритих сесіях на хлібозаводі №11, який належить нардепу Нестеренку.

Люди нардепа проводять закриті сесії для того, щоб прості містяни не змогли бути на них присутніми та не могли проконтролювати, куди саме депутати міськради з оточення Нестеренка, в тому числі й Микола Козлюк з Кирилом Яновським, спрямовують бюджетні кошти, і кому роздають міську землю під металеві лотки.

Незрозуміло, з яких міркувань кандидат Скакуненко взяв до себе в команду таких скандальних людей, як Козлюк і Яновський. Хіба Віталій Скакуненко не розуміє, що ці два депутати ще вчора вірою й правдою служили народному депутату від «Блоку Петра Порошенка» Вадиму Нестеренку? А ще не так давно вони брали участь у ДЕРЕБАНІ бюджету та вирішували долю міста, роздаючи пляжі під будівництво ресторанів.

В Новомосковском УКРОПе появился предатель

Ми так розуміємо, що Віталій Скакуненко вирішив зіпсувати собі рейтинг, запустивши скандальних депутатів у якості ВІП-агітаторів.

Шановні жителі міста Новомосковська, ми не агітуємо проти кандидата Віталія Скакуненка, але ми проти того, що в його команді люди Нестеренка.

Ми проти того, що Скакуненко тягне до влади тих, хто від нас з вами ховався на хлібозаводі №11 Нестеренка, проводячи і беручи участь у закритих сесіях.

Але вибір за вами!

 

Надана нами інформація легко перевіряється на сайті міськради, там же можна подивитися, як саме Козлюк і Яновський голосували та на яких засіданнях вони були присутні.