Чи зможе Зеленський навести порядок на Новомосковщині?

Пройшли «100 днів» роботи нового Президента України Володимира Зеленського, змінився парламент, Зеленський та його команда отримали бажаний повний контроль над усією країною, як говориться – БЕРИ ТА ПРАЦЮЙ, адже ніхто тобі більше не заважає.

Але поки бажаних змін українці не відчувають і не бачать, ми не знаємо як по всій країні, але принаймні на Новомосковщині взагалі змін не видно і не відчувається!

Начальник Новомосковської міжрайонної поліції Олександр Чипець, на прізвисько «Саша Кишеня», залишився на своїй посаді й продовжує занурювати Новомосковщину в свавілля і хаос, кришуючи наркобізнес і рейдерство.

На своїх місцях у повному складі залишилася вся міжрайонна прокуратура, яка допомагала і допомагає агрофеодалу Вадиму Нестеренку, супроводжувати рейдерські захвати фермерських господарств та врожаїв фермерів.

І звичайно ж на своєму місці залишилися ті, без кого рейдерські захвати просто неможливі!

Мова йде про Новомосковський міськрайонний суд, адже саме Новомосковський міськрайонний суд виносить від імені України свої наперед проплачені рішення – у якого фермера або фермерського господарства забрати господарство або врожай. А прокуратура, спільно з поліцією, виконують прийняті продажним судом рішення, часто в інтересах однієї людини, і цією людиною є Вадим Григорович Нестеренко.

На своєму місці залишаються посібники режиму Порошенко в Новомосковській районній державній адміністрації, адже завдяки їм селища міського типу Черкаське та Гвардійське залишилися без водопостачання, а це, на хвилиночку, військові містечка, там мешкають військові української армії, які захищають нашу країну від агресора, там же мешкають їх сім’ї.

Як після зневажливого ставлення влади до воїнів їм захищати нашу країну? І від кого?

На нашу думку, в першу чергу нашим воїнам потрібно захищати свою країну від влади, яка знищує країну та український народ.

Хотілося б звернути увагу на місто Новомосковськ, який тріщить по швах від свавілля, яке твориться людьми Вадима Нестеренка.

У далекому 2015 році, народному депутату України від «Блоку Петра Порошенко» Вадиму Григоровичу Нестеренку вдалося, перебуваючи під дахом Порошенказ Кононенком, повністю захопити владу в місті Новомосковську.

Після отриманої влади Нестеренко втопив місто в беззаконні й свавіллі, розставивши на всі ключові посади своїх людей, в обхід земельного законодавства міська влада роздає за гроші землі в центрі міста під комерційне використання, узбережжя ріки «Самара» майже повністю забудовано кав’ярнями й ресторанами.

А що ж роблять у такому випадку правоохоронні органи, запитаєте ви?

Відповідь не змусить себе довго чекати – НІЧОГО!

Поліція, спільно з прокуратурою, викликає секретаря Горошко до себе на килим, а той, в свою чергу, пропонує їм викликати забудовників і отримати з них грошей.

За такою схемою прокуратура з поліцією викликає забудовника і починає доїти останнього на гроші, а щоб була можливість узаконити й поставити крапку, правоохоронці пропонують вирішити питання через суд, узаконивши те, що фактично не можливо узаконити через суд, але Новомосковський міжрайонний суд за гроші виносить від імені України будь-які рішення, лише б платили і не мало.

Про цю схему знали та знаютьусі, починаючи від правоохоронних органів до СБУ, остання завжди у курсі всього, але стоїть осторонь, нічого не роблячи й очікуючи для себе грошовий відкат за мовчання й відсутність реакції.

Нами зазначені факти відомі всім, перевірити дані факти не становить особливих зусиль, проаналізувавши прийняті рішення Новомосковським міськрайонним судом за останні 3-4 роки. Так само можна, у випадку, якщо у нової влади буде час, підняти регістри та подивитися які саме справи були закриті прокуратурою та начальником поліції.

Нас не залишає надія, що Президент Володимир Зеленський та його команда знайдуть час і наведуть порядок на Новомосковщині, приберуть продажних суддів, звільнять в повному складі всю прокуратуру та поліцію.