У Новомосковську знов з’явився ВЕРБЛЮД

Після провального програшу на позачергових виборах до Верховної Ради зник з поля зору скандальний депутат Вадим Григорович Нестеренко на прізвисько «ВЕРБЛЮД».

Агрофеодалу-рейдеру Нестеренко прізвисько «ВЕРБЛЮД» дав його діючий бізнес-партнер Олександр Юрійович Вілкул за неадекватні посмикування плечима й незрозумілу міміку обличчя, яка часом нагадує морду верблюда, який жує верблюжі колючки.

Програвши позачергові вибори з тріском Нестеренко В.Г. в терміновому порядку покинув країну, маючи паспорт громадянина США. Відсидівши за кордоном Вадим Григорович Нестеренко зрозумів, що нова влада Володимира Зеленського швидше за все не буде переслідувати його за грабежі,  рейдерство та беззаконня.

Тому скандально відомий агрофеодал-рейдер Нестеренко й повернувся в місто, почав показуватися на своєму телеканалі, друкуватися в своїх газетах, таким чином демонструючи своїм спільникам, що він живий, здоровий, нічого страшного не сталося та він продовжує працювати, вірніше буде сказано, вести  підривну діяльність влади Зеленського.

Друкуючись в газеті та  виступаючи на власному телеканалі, Нестеренко всіляко показує своє бажання працювати з новою владою та, зокрема, новообраним депутатом Верховної Ради Владиславом Валерійовичем Бородіним.

Але близьке оточенне вже колишнього нардепа Вадима Григоровича Нестеренко стверджує, що він не дарма з’явився в місті, швидше за все Нестеренко своїми розповідями про лояльність й  бажання піти з політики, намагається просто приспати пильність нової влади, команди-Зе, щоб утримати контроль над містом Новомсковском.  Містом, яке він і його оточення вже майже п’ять років контролюють і знищують.

А чи так воно насправді ми з вами побачимо в найближчому майбутньому!

Станом на сьогодні, ми маємо констатувати факт – У НОВОМОСКОВСЬКУ ЗНОВ З’ЯВИВСЯ ВЕРБЛЮД.