ЧЕРЕЗ КОРОНОВІРУС У НОВОМОСКОВСЬКОМУ КОРУМПОВАНОМУ СУДІ ВВОДЯТЬСЯ ПОСИЛЕНІ ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ

Корумповані судді Новомосковського міськрайонного суду вирішили прикритися сицуацією навколо короновірусу.

У зв’язку з цим КМУ 11.03.2020 року постановив установити з 12 березня до 3 квітня 2020 р. на усій території України карантин, заборонивши, в тому числі, проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

На підставі зазначеного, 11.03.2020 року Рада суддів України звернулася до громадян, які є учасниками судових процесів, з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін.

Також Рада суддів України просить громадян утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

У свою чергу керівництво Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області також закликає відвідувачів суду, зокрема учасників судових процесів, дотримуватися вказаних тимчасових профілактичних і протиепідемічних заходів та рекомендує: використовувати своє процесуальне право щодо подання заяви про проведення судового засідання у режимі відеоконференції, заяви про відкладення розгляду справи на іншу дату та нагадує про можливість користуватися альтернативним способом листування з судом, а саме засобами електронної пошти (електронна адреса Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області  inbox@nm.dp.court.gov.ua).