ПОРУШЕННЯ КАРАНТИННИХ НОРМ ДЛЯ НОВОМОСКОВСЬКА СТАЛО НОРМОЮ

Вчора, 3 липня, на сайті нашої газети вже публікувалась  стаття про те, що Новомосковська влада порушує умови карантинних норм та нехтує вказівками Кабміну. Так згідно постанови КМУ забороняється  перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно. Натомість під головуванням міського голови Віктора Літвіщенко у міськраді проводяться наради на який присутні не дотримуються соціальної дистанції та нехтують носінням масок.

Прес-служба міськради знову опублікувала інформацію з фото про те, що 2 липня 2020 року під головуванням міського Голови В.І. Літвіщенка відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На засіданні обговорювався ряд питань серед яких булопитання: про зміни до карантинних обмежень щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 на території міста.

Виходить, що члени комісії разом з градоначальником обговорюють питання про запобігання поширенню коронавірусу, розглядають усі аспекти та вказівки КМУ, а самі ж порушують усе те про що говорять. На опублікованих фото чудово видно, як серед присутніх на засіданні членів комісії, тільки начальник Новомосковського управління ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Плачков С.Ф та його помічниця сидять у масках, а всі інші нехтують умовами карантину.