Новомосковска бандота не вгамовується! Жителі будинку 46 по вулиці Гетьманській вийшли на протест!

Без врахування думки жителів багатоповерхового будинку, проігнорувавши іх колективне звернення, перед будинком встановлюють кіоски. Роботи ведуть майже рік. А дозвіл на це тільки місяць тому надали на засіданні виконкому продажні члени виконкому. Як і завжди, продажні члени виконкому роботи назвали благоустроєм території! Усі пам’ятають, хто входить до складу виконкому?
Перший – Вадим Григорович Нестеренко. Чому він перший? Бо його вуха стирчать і звідси!
Виконком надав дозвіл на благоустрій території перед будинком товариству з обмеженою відповідальністю “Віланта 2018”, власниками якого числиться Роман Лєбєдєв і Сергій Мещеряков.
Це ТОВ було створене за кілька днів до цього, тобто, спеціально під встановлення кіосків. В статутний капітал ТОВ кожен з них вніс по одному мільйону гривень. Непогано?

Хто такий Лєбєдєв, зупинятися не будемо, це непорозуміння, яке потрапило в партію з начебто нормальною назвою. Але витворяють наші зелені якраз те, що жодним чином з назвою партії не ліпиться.
А Мещеряков, як свідчать реєстраційні дані Opendatabot, є також засновником ще одного ТОВ – “Ірвіс-Інвест”, кінцевим бенефіціарним власником якого є рейдер Вадим Нестеренко. В засновниках ТОВ “Ірвіс-Інвест” значиться також і ТОВ “Агрофірма Орільська”, і іі кінцевим бенефіціарним власником теж є Вадим Нестеренко.
Ще є в когось питання, чому у Новомосковську на кожному кроці ставлять лотки?
Нагадаємо, протягом року, поки наші обранці копалися перед будинком, були знищені всі дерева, в тому числі й ряд молодих 8-річних кленів. На обурення жителів Сергій Горошко, який знімає житло в сусідньому будинку, відповідав, що ніяких кіосків тут ніхто не планує, заспокойтеся. Заспокоїв.
Тепер ненажерам залишився останній штрих – підключити каналізацію з кіосків. Без відома жителів будинку вони почали копати під фундамент, щоб під’єднатися в підвалі будинку. Суттєвий факт: це будинок ЖБК, тобто його власником є не міська влада, а жителі будинку. Та банді – до лампочки!
Була викликана поліція, складена заява. Роботи зупинили. Чи надовго?
До місця, де зібралися жителі будинку, приїхав звільнений зам мера корупціонер Карачевцев і заявив, що вони живуть по закону. А траншею просто не там викопали, за що винних покарать. Крайнім зроблять копача?
БАНДУ НЕСТЕРЕНКА ТА ЗЕ-КОМАНДИ – ГЕТЬ!