БДАНДА ДЕНИСА ОСТРОВЬСКОГО ЗАХОПИЛА ТА ТЕРАРИЗУЄ НОВОМОСКОВСЬК

 У 2020 році міська влада Новомосковська раптово закрила Новомосковське  комунальне підприємство, яке в нашому місті вивозило тверді побутові відходи з багатоповерхових будинків. 

     Це вкрай необхідне для міста комунальне підприємство влада закрила в інтересах приватної компанії ТОВ «Комсіті».

     До речі, ТОВ «Комсіті» – компанія, до якої має відношення гарно відомий забудовник Денис Островський, якого дивним чином пов’язують з рейдером Вадимом Нестеренком, та який з 2015 по 2019 роки вигравав усі тендери по будівництву та ремонту на Новомосковщині.

     Саме Денис Островський та його будівельна контора ТОВ «Стройінвест» робила скандально відому реконструкцію площі Героїв у нашому місті та на цій реконструкції вкрала чималі гроші з бюджету міста.

 

Зараз з цього приводу прокуратура проводить розслідування та шукає куди саме Нестеренко та Островський витратили майже 140 млн. грн.

    Що стосується компанії ТОВ «Комсіті», то вона до нашого міста прийшла відразу ж після того, як Нестеренко програв позачергові вибори до Верховної Ради й з міста пішла геть будівельна компанія ТОВ «Стройінвест».

   Скоріше за все, Денис Островський не захотів втрачати контроль за бюджетними грошима та завів до міста підконтрольну компанію, якою керує його близький родич. Мабуть, «Комсіті» створена за вкрадені Островським та Нестеренко гроші з бюджету міста, які призначались на реконструкцію площі Героїв.

Нещодавно мешканці багатоповерхових будинків знайшли біля своїх вхідних дверей повідомлення від ТОВ «Комсіті»

Фото:

 

    Цей шматок паперу важко назвати повідомленням тому, що незрозуміло якому адресатові воно направлене, а саме головне не зрозуміло чи це дійсно надіслала приватна компанія «Комсіті» чи чергові шахраї, як вже було неодноразово.

    Ми рекомендуємо мешканцям нашого міста не звертати увагу на такого роду повідомлення тому, що:

– по-перше, згідно чинного законодавства, неважливо приватна чи комунальна компанія повинна запросити вас особисто до офісу для укладання договору на надання послуг по вивозу ТПВ.

– по-друге, тільки при наявності договірних відносин виставляється рахунок, а потім друга сторона договірних відносин сплачує по рахунку.

   Приватна компанія ТОВ «Комсіті» немає жодного права виставляти рахунок чи рахунки без договірних відносин, договір повинен підписуватися компанією, яка надає послуги та користувачем, який отримує послуги, якщо він її дійсно отримує.

    На жаль, ТОВ «Комсіті» не любить робити все згідно з чинним законодавством та виставляє рахунки мешканцям багатоповерхових будинків без договірних відносин, і знаючи те, що вони діють всупереч діючому законодавству та ще й залякують мешканців судами й тим, що заберуть їх нерухомість. 

    При цьому представники «Комсіті» й досі не хочуть виправляти свої помилки та піти шляхом проведення зустрічей з мешканцями та запрошенням мешканців до складання та підписання договорів на надання послуг щодо вивозу твердих побутових відходів.

    Ми вважаємо, що міська влада та новообраний міський голова знайде час, щоб вивчити це питання, та вчинить необхідні заходи для того, щоб приватна компанія, підконтрольна Денису Островському, не залякувала людей, не відбирала нерухомість, а провела слухання, розказала про свою роботу та запропонувала мешканцям міста укласти договори на надання послуг по вивозу ТПВ.

    На наш погляд, мешканцям багатоповерхових будинків немає сенсу платити, якщо в них немає договірних відносин з «Комсіті», за послуги, яких вони не бачать та не отримують.

   Ми й  надалі будемо слідкувати за ТОВ «Комсіті», яке на нашу думку є підконтрольним скандальному забудовнику Денису Островському.