НІЧНІ ПРИГОДИ ЛЮБИТЕЛІВ “ДРАЧУВАННЯ”

Нічна “прогулянка” теренами ЛИПІВСЬКОГО ЗАПОВІДНИКА закінчилась для одних “небайдужих громадян” знайомством з черкаським “Автомайданом”.

Згадані чоловіки, виявляється, так полюбляють опівнічні променади на водах Кременчуцького водосховища, що завжди беруть з собою заборонені в рибальстві т.з. “ДРАЧІ”!
Проте, везіння їм ці браконьєрські “талісмани” сьогодні не принесли.

Силами АВТОМАЙДАНУ, поліції та екологів їхнє “дозвілля” було припинено. Бо знаходились ці хлопці на незареєстрованому човні, без належних на те документів.
Що цікаво, при нашій появі, “екіпаж” човна щось метушливо почав викидати у воду. Маємо підозру, що то був їх незаконний улов. Згодом матимемо відповідне відео з оперативної зйомки

По факту даної ситуації у вказаних “натуралістів” було виявлено та вилучено 11 ДРАЧІВ, та вилучено човен, про що складено протокол спеціалістом Укртрансбезпеки.

Щодо вказаних громадян, то ними надалі займуться правоохоронці. Сподіваємось, що це надовго відіб’є в них бажання посягати на правопорушення, бо ж персони ці не вперше були помічені в таких “прикрих” ситуаціях.