Вчитель-пенсіонер зі Знаменівки звернулася до губернатора Рєзніченко

Голові Дніпропетровської облдержадміністрації
Пану Резніченко В.М.
Вчителя-пенсіонера Латухи Любов Іванівни

ЗВЕРНЕННЯ

Шановний Валентине Михайловичу!
Я, Латуха Любов Іванівна звертаюсь до Вас на прохання моїх земляків с. Знаменівки, с. Орловщини, с. Піщанка та смт. Меліоративне, які створили Піщанську громаду, в якій Центральна виборча комісія призначила вибори Голови громади і депутатів на 29.04.2018 року. Але на даний час, завдяки народному депутату Нестеренко Вадиму твориться «беззаконня» до якого причетні Ви також. Бо це Ви вмовили кандидата само висуванця на посаду Голови Піщанської громади Мазницю М.П. балотуватися від БПП і він погодився.

Спочатку Новомосковська районна організація БПП проголосувала за нього, а 07.04.2018 р. вони зібралися знову і відізвали кандидата на посаду голови Піщанської громади.
Напередодні були замінені 10 членів комісії, голова, секретар (як їх називає . народ на Нестеренковців). Одержавши печатку всі зникли. Четвертий день комісія в складі 5 чоловік працює за адресою в с. Піщанці, яку вказала Центральна виборча комісія (ЦВК), інших членів комісії не видно на роботі.

Зникнення печатки зафіксували представники правоохоронних органів.

Голосування за виключення зі списку кандидатів на посаду голови Піщанської громади пана Мазниці М.П. відбувалося на території одного з підприємств, яким володіє народний депутат Нестеренко Вадим. А голосувати потрібно за адресою, яку вказала ЦВК, тобто в с. Піщанка. Викрадання печатки- це дії, які підлягають Кримінальному кодексу України.
Дивлячись зі сторони на все це безладдя, я згадала травень 2017 року, коли в селі Знаменівці було зібрання мешканців с. Знаменівка, с. Орловщина та смт. Меліоративне з приводу створення Піщанської громади. Мені зателефонували і дали послухати як народний депутат Вадим Нестеренко казав: «Якщо ці населені пункти не приєднаються до м. Новомосковська Дніпропетровської області, тоді отой дитячий виховний заклад, який будувався та реконструювався в центрі с. Знаменівка ніколи не відкриється. А якщо і відкриється тоді батьки будуть і меблі і все, що потрібно дитячому садку купляти за свої кошти, бо він «барін» не дасть грошей». Але ж цей дитсадок в 2015 року я випросила у Арсенія Яценюка.

На даний час в дитсадку вентиляція не працює в потрібному режимі, пожежна сигналізація після її ремонту на вінницькому заводі , встановлена на f стелі, але не підключена до служби по її обслуговуванню. Тече дах, кабель в землі перебитий, плитка на доріжках на території дитсадка піднімається.

З цього приводу «наївні» батьки звернулися до депутата Нестеренко В. за допомогою з питань вирішення даних проблем. Але з його боку ніякої реакції не було, зате він «шманає вибори».

Недавно я в інтернеті знайшла статтю, як компанія Нестеренко В. намагалася рейдером захватити свиновідгодівельний комплекс в Апостоловському районі. Він що не може виростити собі свиней в рідній Миколаївці? На сайті Верховної ради побачила, що тільки 29 % часу він присутній в залі засідання. Він мабуть забувся, що він «слуга народу-виборців, а не рабовласник». Він точно не знає, що Новомосковщіна це батьківщина наших «прадідів великих», які були активними учасниками селянського повстання. Це було декілька століть тому, коли такі пани, як депутат Нестеренко В. мордували селян. Коли терпіння тріснуло, селяни взяли в руки вила та коси, і якщо вірити нашим історикам, то добряче поганяли тих панів по степах України – кого на вила підняли, кому і голови косою відлягли.
Раптом вияснилося більша частина нестеренківської комісії «випливла» в с. Знаменівка (Піщанська територіальна комісія), в клубі Агрофірми «Рассвет», яка належить Нестеренко В.

На ці події бурхливо відреагували мешканці Піщанської громади. В середу 11.04.2018 року у центрі с. Піщанка відбулося «Народне віче: прийшла сила-силенна людей із. С. Знаменівка, Новотроїцького, смт. Меліоративного, с. Орлівщина, с. Піщанки, с. Новоселівки, Соколового, Підпільного, які підтримували «народного» кандидата на посаду Голови Піщанської громади мазницю Миколу Павловича. Приїздили тележурналісти з каналів ICTV, 1+1 та багато інших. Відправили звернення керівникам «Солідарності (БПП)», Президенту України, Парубію, Гройсману та послам багатьох посольств. А потім учасники «народного віче» перекрили дорогу смт. Підгородньому, де поліція побила 80- річного пенсіонера та жінку. Коли інші стали на їх захист, керівник . групи поліції став вибачатись Що це? «Коліївщина» вже розпочалась.

Кажуть, що команда «фас» надійшла зі столиці.
Мазниця М.П. для вас «футбольний м’яч», якого якийсь пан Нестеренко В. може «пінати на політичному полі»? Один відомий кіногерой з фільму, події якого відбувалися на початку XX століття про таких, як Нестеренко В. сказав «Уймитесь, Господа, остановитесь, в гробу нет багажного отделения, ничего не возьмете с собой в иніе мирі, уймитесь, Господа, остановитесь».

12-13 квітня в Дніпропетровському окружному адміністративному суді проходять судові засідання за позивом Мазниці М.П. з питання зняття його з реєстрації кандидатом від «Солідарності». Але ж ви його вмовили дати згоду балотуватися на виборах від Вашої «Солідарності». То виходить, що Ви особисто провокатор.

Що далі?
Ви ж не хочете, щоб в Новомосковському районі спалахнула нова «коліївщина» в сучасній інтерпретації? Куди ви будете тікати з Нестеренком В.? Все йому мало та й мало.
Паралельно відправляю звернення до Генеральної Прокуратури, Голові верховної ради, Президента та Прем’єр-міністра нехай Вам допоможуть навести лад в під власному вам Новомосковському районі.

3 повагою та рожево-блакитною мрією на владнання цієї ситуації. Вчитель-пенсіонер Латуха Любов Іванівна