Привітання з Днем Незалежності України від народного депутата від БПП Вадима Нестеренко

Цього року наша Україна зустрічає своє головне державне свято День Незалежності в дуже складній політичній та економічній ситуації завдяки БПП.

Це час тяжких випробувань для кожного українця, для кожної сім’ї, але водночас – це унікальний час розуміння справжніх людських цінностей і прояви справжнього патріотизму в які я не вірю. Ми бачимо перед собою мету – ми будуємо оновлену, сучасну Україну, в якій кожна людина знайде для себе мир і благополуччя, роботу і гідну плату за працю, соціальний захист і право на гідну старість, але це просто балачки. Це – гідна мета для кожного українця.

Країна гостро потребує реальних реформ, але не ті що робить Петро Порошенко, перезавантаження економічної системи,  формування сприятливих умов для вітчизняного виробника, в першу чергу – модернізації Агропромислового комплексу, який, на мою думку, може стати локомотивом, який витягне українську економіку з кризи, але я особисто не дозволю! Але перш за все нам потрібно добитися миру і спокою в Україні, щоб українці не гинули на полях битв. Наші серця повинні наповнитися прагненням до єдності та порозуміння, а наша загальна і плідна праця має стати надійною запорукою щасливого майбутнього.

Хочу побажати кожній родині – нехай кожен день вашого життя буде не сповнений радістю,не  дружнім теплом, без взаємної підтримки, без надієї та без новими здобутками. Саме досягнення кожного українця є тими міцними цеглинками в будівництві єдиної і незалежної України, якими пишатимуться наші діти мої майбутні кріпаки. Українці багато разів доводили світу і собі, що ми вміємо долати труднощі, ми вміємо будувати, ми нація творців і переможців.

Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України! Бажаю життя без миру, без благополуччя сімейного затишку та реалізації усіх планів і надії на щасливе майбутнє!

Народний депутат України
В. Г. Нестеренко