У Новомосковському ЦПР пройшли вибори президента школи «Лідер»

Вже 18 років поспіль на базі Новомосковського Центру позашкільної роботи працює школа активістів учнівського самоврядування  «Лідер» , що  об’єднує соціально –активну молодь , лідерів шкіл нашого міста, які прагнуть до нових знань і вмінь.

Сьогодні наш час потребує  лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити  неординарно ,генерувати нові ідеї. Саме  сфера учнівського самоврядування  дає можливість навчити діяти  і працювати за законами демократичного суспільства.

Головне завдання школи   підтримати і зорієнтувати  сучасну молодь  в напрямку  соціально – активної, патріотичної   діяльності та долучити їх до громадського життя міста.

Новомосковські юні «лідери» завжди приймають активну участь у різноманітних заходах, квестах, лекціях та ін. Діти з радістю пізнають нову інформацію та діляться власними ідеями.

Щороку, восени,  у Новомосковському Центрі позашкільної роботи проходять вибори президента школи «Лідер». В поточному році виборі відбулися 23 жовтня.

Перемогу на президентських виборах школи «Лідер» здобула Погиба Ання, учениця 11 класу луцею «Самара». Заступниками президента за результатами голосування було обрано Погрібняк Владислава, учня ЗЗСО № 2 та Кальчук Іллю, учня гімназії № 3.

Як зазначають організатори заходу, то вибори пройшли у дружній, позитивній та творчій атмосфері.