Хто проти нардепа Вадима Нестеренка той «БОТ»!

Пост про ботів, які заважають народному депутату України від БПП Вадиму Нестеренко красти гроші з бюджету міста Новомосковськ, за останній час, став одним з найбільш обговорюваних.

Тому, як і обіцяла, як продажна журналістка та блогер, я підготувала другу частину, хоча писати про це можна до безкінченності, захищаючи нардепа.

Щоб не витрачати ваш час, переходжу одразу до діла.

 

Андрей Константинович Фейсов – доволі жива сторінка. Її почали вести з 2016 року. По фото у профілі можна відокремити декілька дійових осіб: Ігор Гуртовий, Олег Хобот, Костянтин Пузир та Сергій Жук, Івана Жадана, Вадима Нестеренка. На деяких фото присутній сам Анатолій Гайворонський. Не буду стверджувати, та наче, більшість знімків були зроблені коли дані діячі «топили» за грузинського гастролера й приїхали для нього проривати державний кордон. Також часто розповсюджує інформацію з «анонімних» сайтів.

 

2 Анатолий Горбунькович (Стройінвест) – ще одна ботсторінка поціновувача інформації з офіційних сайтів. Наповнення його сторінки нічим не відрізняється від сторінки  Ксенії Дзегарницькой,Титяни Дакової і Олександра Стрельцова, тому не складно здогадатися кому вона належить і яку інформацію несе в маси. До речі, у мережі Facebook існує сторінка «Новомосковска жизнь»  та така група. Усіх їх поєднує одне фото з профілю й обкладинки, контент також практично нічим не відрізняться.

 

3 Людмила Остаповна – провладний бот, який я веду сама. До відкритого діалогу вступає рідко, та коли це відбувається робить свою справу з усією завзятістю. Дуже активно коментувала статті про партію «Зелених», Новомосковськводоканал, Сергія Рєзніка, Віктора Літвіщенка та сесії «хлібзаводу». Позиціонує себе, як «людину», що добре знає усі підводні камені кооперативного коледжу та її корумповану складову і осіб. Замість фото профілю найчастіше ставить картинки з мережі Інтернет, а пошук за єдиною живою фотографією жодного результату не дав.

 

4 Василиса Зайцева – справжня «виразка» усіх місцевих опозиціонерів. Іноді оперує фактами, відомими лише дуже вузькому колу осіб. У коментарях намагається від свого імені довести причину прийняття тих чи інших рішень міською владою. Не можу стверджувати, та здається, що її ноги ростуть саме з виконкому.

 

5 Света Жданова – це «БОТ» колишнього мера міста Сергія Мороза, веде його Ірина Мороз, завдяки адміністратору групи «Подслушано Новомосковск – Украина Ver 2.0» Serhii Pokulityi вдалося встановити ще одну бот сторінку. Дана «дівчинка» раніше заявляла, що хоче спробувати себе, як незалежного журналіста на інформаційній ниві міста Новомосковська. Однак, жодного разу на будь-яких заходах поміченою не була. Задається, що дану сторінку було створено на противагу моїй групі та ряду інших. В основному схвально відгукується на дії міської влади, та іноді «для годиться» все ж таки робить публікації-обурення на популістичні теми. Насправді така людина, чиї фотографії були поцуплені, існує. Нею виявилася Ольга Петрова, яка дійсно мешкає у м. Новомосковську та от тільки Тульської області. (Serhii Pokulityi дякую за фото та матеріали).

 

Далі для економії вашого часу розділю ботів на декілька груп.

До першої можна віднести: Александр Иванов і Рома Лебедь. Це троль-сторінки представників міської влади. В основному розповсюджують інформацію з «анонімних» сайтів, у дискусії практично не вступають.

 

Друга група: Василий Константинович КравченкоВадим БеннеріДаниел ЧурейкоUstim OberemokАндрей БалаханОлег Миронов. Активні розповсюджувачі інформації з офіційних  ресурсів, які пишуть правду про життя в місті та про корупційну діяльність влади.

Ці люди створюють  картинку живого діалогу й підтримують необхідну для мешканців міста тематику. За своєю риторікою, вони то пишуть хвалебні оди, то вимагають знищити БПП, Вадима Нестеренка, «Рух нових сил», Анатолія Гайворонського, Сергія Рєзніка, Вадима Червоноштана, Віктора Літвіщенка, Надію Савченко, підіраста Вадима Нестеренка і Петра Порошенка.

До речі, для акаунту Ustim Oberemok використана фотографія режисера, журналіста, продюсера, політичного діяча Росії – Олексія Піманова.

Третя група: звичайні розповсюджувачі інформації з офіційних сайтів, які пишуть правду: Виталия ВербицкаяАлеся ЗосиноваСаша Петровский. Ці люди часом самі пишуть цікаві коментарі.

Наостанок знову хочеться усім побажати мати власну думку і не бути такою ж продажною, як і я!.

Можливо вона у вас інша, але моя думка тільки за гроші як звичайна так і продажна!

 

З Повагою, не дешева,”незалежна” журналістка Ксения Белоус-Дзегарницкая