Ось люблю осінь

Такий контраст в погоді. Вчора в огороді порався(лася), а сьогодні вже і й дощі йдуть. Та чим же от на пенсії зайнятись. Сиджу з Іваном Жаданом читаю то в інтернеті, то газети. А так, як в місті у нас єдина друкована газета «Новомосковська Правда» яка належить Сергію Рєзніку, той знов на очі кинулась.

Почитав (ла) і знов стало страшно на вулици Новомосковська виходити. Взагалі не місто, а кримінальне спільнота навколо поліції міста. Той дивлюсь на мене сусід зкоса дивиться за паркану, мабуть курку чи півня вкрасти моїх хоче. А коли почитав порівняння Новомосковська із Ірпенем та Покрова, то взагалі здивувався, як ми тут виживаємо. Однак цікава та стаття, розповідалось про здобутки і перемоги нардепа Нестеренка та його оточення. Однак не побачив статті витрат міст, яких ставили до прикладу, скільки ж вони перекривають із бюджету заборгованості населення за комунальні послуги. У нас деякі «дуже сумлінні» громадяни не сплатою за тепло майже під загрозу банкротства поставили тепло мережі. Взагалі тепло у садочках, школах та лікарнях. То мені дивно, чому я ось живу собі у будиночку, сусіди по вулиці, оплачують всі послуги, бо якщо щось, то «Клац!» і нема води, газу, електроенергії, а хтось живе в квартирі «хвостом виляє», як дармоїд? На мою думку мешканці багатоповерхових домівок усі дармоїди. Не справедливо виходить якось…Та й взагалі, був колись в Ірпені, так там багато яких фірм з міліонними оборотами. Це взагалі місто, як «супутник» столиці, міста Героя – Києва. Не можу зрозуміти людину честі і головного редактора Вадима Червоноштана, які ж критерії у порівнянні він використовував? Наступним у порівнянні з такими темпами до Новомосковська мабуть буде Нью Йорк. Хотілось почитати більш раціональне порівняння, а не доведене до абсурду з метою в черговий раз окунути місто та жителів у пітьму, щоб потім показати «промінчик надії».

Ох, а щодо «промінчика надії», яким як завжди виступає Сергій Рєзнік, нардеп Вадим Нестеренко взагалі все так цікаво. Як завжди великий розворот в кольорі і з хвалебними одами. Чомусь людина честі, головний редактор, прижмурив очі на те, що його улюбленцю та «світлому промінчику» прокуратура вручила підозру за неіснуючий ремонт фасадів житлових будинків, який коштував державі більш ніж 21 млн грн. А нардеп Нестеренко біга від прокуратури яка вже год його запрошує на допити по шахрайству з земельними ділянками у Новомосковському рфоні. До речі, завдяки інтернету ту інформацію і побачив. Бо нажаль в газеті не надрукують. Але все ж таки цікаво почитати в наступних номерах «Новомосковської правди» експертне розслідування людини правди і честі пана Червоноштана з приводу резонансної подій зв устастью Рєзника та Нестеренка. Однак здається, що все ж таки звідки гроші на утримання газети, декількох партій та особистий піар в «Новомосковській правді» не прийнято обговорювати.

Що ж малятка, хлопчики та дівчатка, готуємося до зими, сплачуємо вчасно за комунальні послуги, любимо рідне місто не лише на словах, а й на власних справах та думаємо і аналізуємо.

Степан Галябарда (Ксения Белоус-Дзегарницкая)