Депутати Новомосковської ВО «Батьківщина» повністю приєдналися до «БПП», «Оппоблоку» та «Відродження»

Новомосковська міська самопроголошена влада провела чергову, так звану, сесію Новомосковської міської ради сьомого скликання подалі від людських очей, так би мовити, проти ночі, на закритому підприємстві народного депутата України від «БПП» Вадима Нестеренка Новомосковський хлібозавод №11.

Так звана сесія «підпільників» пройшла в п’ятницю 30 листопада на закритому об’єкті, що охороняється, а саме Новомосковський хлібозавод №11, який неофіційно належить народному депутату України від «Блоку Петра Порошенка» Вадиму Григоровичу Нестеренку.

 Нардеп від «БПП» Вадим Нестеренко свого часу під керівництвом губернатора Олександра Вілкула провів рейдерське захоплення й відібрав Новомосковський хлібозавод №11 у скандального депутата Дніпропетровської обласної ради Олега Миронова. Бандитська сходка, яку Новомосковська влада гордо називає сесією міськради, пройшла за участю Новомосковської міської організації ВО «Батьківщина».

 Нагадаємо, що саме депутати від «Батьківщини» Дмитро Резніченко, Микола Козлюк та Олександр Мірошник допомогли Новомосковській злочинній владі зібрати більшість після виходу з «бандитського угруповання» депутатів від Партії зелених. Після чергового скандалу на ґрунті розподілу сфер впливу в місті депутати від Партії зелених під керівництвом скандального депутата Романа Лебедєва залишили ряди бандитської міської влади, а на заміну їм прийшли депутати від ВО «Батьківщина» Дмитро Резніченко, Микола Козлюк та Олександр Мірошник .

 Зазначені представники Юлії Тимошенко в Новомосковській міській раді з радістю почали брати участь у бандитських сходках на хлібозаводі №11, тим самим погоджуючись допомагати нардепу Нестеренку і його оточенню знищувати місто Новомосковськ і вибивати борги з його жителів.

 Хотілося б зазначити, що в той час, коли лідер політичної сили ВО «Батьківщина» Юлія Володимирівна Тимошенко бореться за громадян України, відстоюючи і захищаючи їх права, в місті Новомосковську представники її ж партії Дмитро Резніченко (який є керівником Новомосковської міської партії ВО «Батьківщина »), Микола Козлюк та Олександр Мірошник роблять усе, щоб жителі Новомосковська не підтримували Юлію Тимошенко і не голосували за її кандидатуру на майбутніх президентських виборах 2019 року.

 Увійшовши в злочинну змову, депутати від ВО «Батьківщина» Дмитро Резніченко, Микола Козлюк та Олександр Мірошник голосують на закритих сесіях Новомосковської міськради, що нагадують бандитську сходку, за ті рішення, які допомагають красти гроші з бюджету міста народному депутату України від «БПП» Вадиму Нестеренку та його оточенню. На цьому зазначені вище представники ВО «Батьківщина» не зупиняються. Дмитро Резніченко, отримавши посаду заступника начальника КП «Новомосковськтеплоенерго» з фінансів, спільно з Миколою Козлюком готує і подає до суду позовні заяви про стягнення боргів з мешканців Новомосковська.

 Згадані представники ВО «Батьківщина» цинічно подають в суд на мешканців міста, які, зважаючи на ситуацію в Україні з безробіттям, вчасно не можуть ліквідувати борги за тепло. Дмитро Резніченко, Микола Козлюк та Олександр Мірошник, відверто кажучи, пішли на підробіток до нардепа Нестеренка в якості колекторів, у тому числі й допомагаючи Нестеренку знищувати рейтинги Юлії Тимошенко в місті Новомосковську.

 І це, на нашу думку, досить сумно, адже Юлія Тимошенко і не підозрює, що її показники на майбутніх виборах у місті Новомосковську як кандидата на пост Президента України будуть дуже низькими. Але повернемося до бандитської сходки, що була проведена 30 листопада, і яку міська влада називає черговою сесією міськради. Далеко від людських очей депутати Новомосковської міськради ухвалили бюджет міста на 2019 рік з урахуванням майбутніх «перетікань» бюджетних коштів до їхніх кишень.

 Деяких депутатів організаційний відділ при міськраді взагалі не запросив на бандитську сходку, названу сесією. Усе це було зроблено з однією лише метою, а саме: щоб жителі міста якнайменше знали, що там наприймали та назатверджували депутати Новомосковської міської ради, що входять до бандитського угруповання нардепа Вадима Нестеренка. Для інформації ми вам перерахуємо тих депутатів, які з приходом до влади Вадима Нестеренка активно допомагають йому красти з бюджету міста, отримуючи за це міські землі під лотки, павільйони та різні інші преференції.

 Отже, на бандитську сходку, яку називають сесією міськради, так би мовити, проти ночі завезли таких депутатів:

Андрій Олександрович (Опозиційний блок)

Михайло Борсук (Опозиційний блок)

Олександр Бочкарь (Опозиційний блок)

Дмитро Васильєв (Опозиційний блок)

Юрій Вишневський (Блок Петра Порошенка)

Олександр Гаркавенко (Опозиційний блок)

Тетяна Дакова (Відродження)

Василь Жовненко (Опозиційний блок)

Віктор Заблуда (Відродження)

Галина Козаченко (Опозиційний блок)

Валентина Корчевська (Опозиційний блок)

Володимир Кузнєцов (Відродження)

Леонід Матвієнко (Опозиційний блок)

Костянтин Морозов (Опозиційний блок)

Зоя Петрусенко (Опозиційний блок)

Сергій Поздняков (Блок Петра Порошенка)

Павло Сидорчук (Блок Петра Порошенка)

Володимир Фінько (Опозиційний блок)

Олексій Фрейдин (Опозиційний блок)

Лариса Шаповалова (Опозиційний блок)

Кирилло Яновський ( УКРОП)

 У першу чергу хочемо звернути увагу жителів нашого міста на те, що до зазначеного угруповання нардепа від «БПП» Вадима Нестеренка приєдналися і депутати від ВО «Батьківщина»: Дмитро Резніченко ВО «Батьківщина»Микола Козлюк ВО «Батьківщина»Олександр Мірошник ВО «Батьківщина» ЯК МОВИТЬСЯ, «ПАЗЛИ СКЛАЛИСЯ САМЕ ТАК, ЯК ПОТРІБНО НАРДЕПУ НЕСТЕРЕНКУ»!

 Шановні жителі міста Новомосковська, 31 березня 2019 року ми з вами будемо обирати нового Президента нашої країни! Подумайте, чи варто голосувати за кандидата в президенти Юлію Володимирівну Тимошенко, яка на місцях плодить своїх депутатів, які нищать український народ пліч-о-пліч з представниками сепаратистської партії «Опозиційний блок» і «Блоком Петра Порошенка».