ПЕТРО ОЛЕКСІЙОВИЧ РАЗОМ З ПОСІПАКАМИ ІДЕ У РІШУЧИЙ НАСТУП?

 

ЇМ ПО СУТІ БАЙДУЖЕ НЕЩАСНИЙ ВИПАДОК ЧИ РАПТОВЕ ЗНИКНЕННЯ.

Лише за сьогодні двічі від анонімів отримав доволі конкретні натяки на розвиток подій за сценаріями які наведені нижче.

АБО Я ЗЛИВАЮ СУД ПО ГАЗУ І ЖИВУ НОРМАЛЬНО, АБО ПРОСТО ЗНИКАЮ….

Є ЩЕ ВАРІАНТИ ІНСЦЕНУВАННЯ САМОГУБСТВА ТА НЕЩАСНОГО ВИПАДКУ ЧЕРЕЗ ВИПАДКОВИЙ ЗБІГ ОБСТАВИН.

Мені в черговий раз чітко дають зрозуміти, що жарти скінчилися і я маю думати лише про те як мені вижити.

За їхнім сценарієм я маю прийняти цілком конкретну пропозицію і злити газову справу. Просто кажучі програти і мовчки змиритися. .Вони хочуть раз і на завжди вбити надію у тих хто почав вставати з колін і брати на озброєння мій досвід і діючу Конституцію України.

ПЕРШИЙ БОНУС

Наприклад, суто випадково за день до суду – 26.12.2018 до сільскої ради офіційно завітають представники держаудиту які можуть щось нарити, а можуть і не знайти нічого , в залежності від моєї поведінки.

ДРУГИЙ БОНУС

Наприклад відразу після судового засідання в промціжок між 27.12.2018 та 30.12.2018 може бути створена ситуація , де під час обшуку в домоволодінні можуть бути знайденні заборонені предмети, зброя та набої, наркотичні речовини або сепаратиська література. ( при бажанні можна і до стовпа приколупатися)

P. S

Я ОБИРАЮ ІНШИЙ ВАРІАНТ!

1. Я НЕ ЗЛИВАЮ СУД І НЕ ДОПУСКАЮ ДЕРЖАУДИТ!

2. ПРОДОВЖУЮ СВОЮ КОНСТИТУЦІЙНУ БОРОТЬБУ ДО ПОВНОЇ ПЕРЕМОГИ!

3. ТУТ І ЗАРАЗ РОБЛЮ ПУБЛІЧНУ ЗАЯВУ ПРО ТЕ, ЩО Я НЕ ЗБИРАЮСЯ ЗНИКАТИ, ПРОВОКУВАТИ НЕЩАСНІ ВИПАДКИ АБО ЗАКІНЧУВАТИ СВОЄ ЖИТТЯ САМОГУБСТВОМ!

3. В РАЗІ БУДЬ ЯКИХ ПРОТИПРАВНИХ ДІЙ ПРОТИ МЕНЕ ТА ЧЛЕНІВ МОЄЇ РОДИНИ, ПРОШУ ВВАЖАТИ ВІДПОВІДАЛЬНИМ ОСОБИСТО ПЕТРА ОЛЕКСІЙОВИЧА ПОРОШЕНКО, ЯКИЙ ПО СУТІ СВОЄЮ БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ ЗАБЕЗПЕЧУЄ “НОРМИАЛЬНУ” РОБОТУ ОФШОРНИХ КОМПАНІЙ КІПРСЬКОГО ПОХОДЖЕННЯ ЯКІ ДИСТАБІЛІЗУЮТЬ СИТУАЦІЮ В ЕНЕРГЕТИЧНОМУ СЕКТОРІ.

Особисто для мене краще вмерти стоячі ніж стояти на вколішках перед БАРИГАМИ та їхніми посіпаками. Я розумію. що сильно ризикую. але по факту не більше ніж ті хто зараз знаходяться на передовій. Всі мають розуміти , що у нас тут своя гібридна війна, і внутрішній ворог не меньш підступний та небезпечний.

Максим Голосной