Анатолій Гриценко підняв планку для всіх кандидатів, Герман Назаренко

Під час свого перебування в Дніпрі Анатолій Гриценко представив громадськості кандидата на посаду голови СБУ Віктора Трепака. Після чого він чітко висловився стосовно того, що громадяни мають право при виборі президента знати, хто посяде у владних кріслах після оголошення результатів волевиявлення. Цей принцип мають застосувати у своїх кампаніях усі кандидати.Таку думку висловив «Інформатору» Герман Назаренко, керівник виборчого штабу кандидата в президенти Анатолія Гриценка у Дніпропетровській області.

«Те, що зробив Анатолій Гриценко, почавши анонсувати кандидатів на ключові посади, має вмотивувати інших учасників перегонів робити те саме. Виходить так, що обираючи того чи іншого кандидата, громадяни лише після інавгурації дізнаються про людей, яких новообраний президент висуває на ключові посади. Але виборці не мають обирати кота в мішку, а мають право знати, яка команда прийде до влади після оголошення результатів волевиявлення і робити свідомий вибір»,– так прокоментував Герман Назаренко заяву Анатолія Гриценка.

Сам Анатолій Гриценко наголосив, що це стратегічні посади, наближені до Президента, і громадяни мають право знати їх імена до того, як зроблять вибір. «Ці посади –голова СБУ, міністр оборони, генеральний прокурор, міністр закордонних справ. Особисто я готовий називати імена людей, що йдуть зі мною в команді», – зазначив Анатолій Гриценко.