У НОВОМОСКОВСЬКУ В КВІТНІ РОЗПОЧНЕТЬСЯ ПРИЗОВ НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ

Про це йдеться в оприлюдненому наказі військового комісара Новомосковського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Явці на призовну дільницю для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2001 року народження, яким виповнилося 18 років, а також призовники 1992 -2001 року народження, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше з різних причин.

Час прибуття кожному вказується в повістках.
Як повідомив “Новомосковській правді” військовий комісар Новомосковського ОМТЦК та СП підполковник Анатолій Бакун, той з громадян, хто не отримав повістку, але підпадає під призов, зобов’язаний самостійно прибути до військкомату.

Усі, хто підлягає призову і тимчасово перебуває за межами міста Новомосковська та Новомосковського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у ОМТЦК та СП для проходження призовної комісії.

Громадяни, які не з’являються за повісткою, нестимуть відповідальність згідно з законодавством. Відповідальність також передбачена для керівників підприємств, установ, організацій, незалежно від підпорядкування і форм власності, які не оповістили призовників та не забезпечили їх своєчасне прибуття до ОМТЦК та СП.