У НОВОМОСКОВСЬКУ ВІДБУЛАСЬ ГРА «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

24 лютого в читальному залі центральної бібліотеки м. Новомосковська, вдруге за цей рік, збиралися розумники і розумниці міста на інтелектуальну гру «Нумо, ерудити!».

Цього разу участь у грі прийняли команди «Сорприз», «Еліоти» та «Друзі» довелося добре попрацювати. Думати без перерви та перепочинку учасників гри змусив незмінний ведучий Олексій Вікторович Логвіненко, одразу закидавши юнаків та дівчат складними питаннями з історії та логіки, мистецтва та народознавства.

 

Раунд за раундом команди змінювали одна одну за «щасливим» зеленим столом, передаючи право крутити дзиґу та обирати таким чином питання. Перші, кому пощастило вибороти цей привілей, стала команда «Сюрприз», проте абсолютні тогорічні чемпіони несподівано не протрималися довго, поступаючись місцем іншим командам. Зрештою, жодне з правильно відгаданих питань не могло визначити безперечного фаворита. Йдучи крок в крок, команди подолали екватор та пішли насолоджуватися кавовою паузою, турботливо підготовленою провідним бібліотекарем читального залу та членом журі за сумісництвом Ніною Біловоденко.

У другому етапі гри зелений стіл знову не мав єдиного «хазяїна», адже питання ускладнилися і ведучому довелося давати підказки командам, що означає – кожна з них втрачала шанси на отримання максимального результату. І все ж, наприкінці визначилися остаточні лідери – «Сюрприз» та «Друзі». Команда «Друзі» здобула перемогу у такій важкій але одночасно цікавій грі.