Скільки відсотків заробляв синулька Свинарчука на розкраданні армії?

На першому скріні він вимагає гроші з Житомирського і Харківського заводів, директори яких, генерали, мають сцятися від жаху при згадці його і папиного призвіщ.

А на другому скріні друзі і спільники Свинарчука-Гладковського молодшого кажуть скільки той заробив. 150 тисяч баксів – це Ігор Гладковський вклав у аферу і не лише повернув їх, а й заробив зверху 350 тисяч. Як в анекдоті: на ці два проценти і живе, єге ж? Подивіться на дату – це початок 2017 року. Нібито у той час вже велося слідство. Але через два роки син Свинарчука і його другани навіть до суду не дійшли.

Перед виборами Президента Свинарчук старший все ще перший заступник голови РНБО, все ще голова Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю.

Лише розслідування BIHUS.info примусило його тимчасово “відійти від справ”. Скажіть чесно, ви вірите, що ці друзі Президента Порошенко були б покарані після його перемоги на виборах?

Для тих, хто хоче доказів – пости Бірюкова і Укроборонпрому, які навіть вказують де ця інформація вперше з’явилася. Тобто це не вигадка і для інформованих осіб – це факт