Семен Семенченко: Скандал з корупцією в президентському оточенні і концерні Укроборонпром не перший.

Він передвиборний, тому гучний. У комітеті з питань національної безпеки і оборони ВР ці питання я піднімав починаючи з грудня 2014 року. Писав запити до військової прокуратури і СБУ. Потім звідти приходили відписки.

На самих засіданнях пропрезидентська більшість блокувала всі спроби провести розслідування роботи Укроборонпрому. Отримати відповідь на питання в офіційному порядку усно або письмово було фізично неможливо. А на наступний день я читав у ЗМІ що я «аферист і негідник». І так по колу). Ось фрагмент одного такого засідання (під головуванням Пашинського) після якого багатьом стане ясно чому виникла Блокада торгівлі з окупантами, Штаб визволення патріотів, антикорупційний революційний табір на Грушевського, наші силові дії і розмови про шибениці на Хрещатику.

Тому що прогнило все. І в зв’язці всi. СБУ, прокуратура, більшість депутатів, президент, кабмін і так далі. Це для тих хто буде наступного разу кричати про наші «порушення закону» і «радикалізм». Цей вузол не можна розплутати. Його потрібно тільки рубати. Вже не з руками.

З головами.

Семенченко со скандалом покинул заседание комитета

Семен Семенченко:Скандал з корупцією в президентському оточенні і концерні Укроборонпром не перший. Він передвиборний, тому гучний. У комітеті з питань національної безпеки і оборони ВР ці питання я піднімав починаючи з грудня 2014 року. Писав запити до військової прокуратури і СБУ. Потім звідти приходили відписки.На самих засіданнях пропрезидентська більшість блокувала всі спроби провести розслідування роботи Укроборонпрому. Отримати відповідь на питання в офіційному порядку усно або письмово було фізично неможливо. А на наступний день я читав у ЗМІ що я «аферист і негідник». І так по колу). Ось фрагмент одного такого засідання (під головуванням Пашинського) після якого багатьом стане ясно чому виникла Блокада торгівлі з окупантами, Штаб визволення патріотів, антикорупційний революційний табір на Грушевського, наші силові дії і розмови про шибениці на Хрещатику.Тому що прогнило все. І в зв'язці всi. СБУ, прокуратура, більшість депутатів, президент, кабмін і так далі. Це для тих хто буде наступного разу кричати про наші «порушення закону» і «радикалізм». Цей вузол не можна розплутати. Його потрібно тільки рубати. Вже не з руками. З головами.

Опубліковано Штаб блокади торгівлі з окупантами Вівторок, 26 лютого 2019 р.