КАРАТИСТ З НОВОМОСКОВСЬКА СТАВ ЧЕМПІОНОМ ЄВРОПИ З КІОКУШИНКАЙ КАРАТЕ

23 березня 2019р в м. Лорка (Іспанія) пройшов 3-й відкритий чемпіонат Європи з кіокушин карате (World Kyokushin Budokai – WKB) серед дітей, юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів в розділі «куміте» та «ката» – The 3rd European Weight Category Kyokushin Karate Championship. Участь у даному чемпіонаті брав і наш земляк – учень 10-А класу  Силаков Микита.

Усього в даному чемпіонаті  Європи з кіокушин карате взяли участь близько 400 спортсменів з 25 країн світу. Вікова категорія учасників чемпіонату становила від 8 до 40 років. Організаторами чемпіонату виступила Міжнародна організація World Kyokushin Budokai та Канчо Педро Роїз (Кancho Pedro Roiz).

Учень 10-А класу  Силаков Микита по результатам змагань став чемпіоном Європи з кіокушинкай карате. Микита під час вирішального бою виконав складний удар – «кайтен». За цей удар хлопець отримав нагороду «За кращу техніку». Для нашого Новомосковська – подібне досягнення є першим.

«Силаков Микита – дисциплінований, порядний, відповідальний ліцеїст. До навчання ставиться серйозно. Не дивлячись на постійні тренування, він сумлінно вчиться, здобув ІІІ місце з економіки у 2-му (міському) турі Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів!

Пишаємося тобою, Микита!