У НОВОМОСКОВСЬКУ ЗА ЗБЕРІГАННЯ НАРКОТИЧНИХ РЕЧОВИН ПРАЦІВНИКИ КРИМІНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ЗАТРИМАЛИ МІСЦЕВОГО ДЕПУТАТА

2 квітня в ході оперативних заходів у депутата Андрія Александровича працівники кримінальної поліції вилучили 70 ампул та один шприц з опієм ацитильованим, 15 ампул з метамфетаміном та одну ампулу з невстановленою прозорою речовиною.

Всі вилучені наркотичні речовини направлені на проведення експертизи.
Частину наркотичних речовин поліція вилучила у наркодепутата з кишені кофти. Іншу частину – в ході проведеного огляду в порядку ст. 30 КУ за місцем його мешкання.

За даним фактом слідчим відділом Новомосковської поліції відомості внесені до ЄРДР за ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Даний злочин карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, але Андрій Александрович є місцевим депутатом тому його відмажуть від відповідальності.

Триває досудове розслідування, проводяться заходи, направленні на встановлення джерела надходження вилучених наркотичних речовин, а також перевіряється причетність даної особи до збуту наркотичних засобів на території міста.