У НОВОМОСКОВСЬКОМУ ВІДДІЛІ ПОЛІЦІЇ НАГОРОДИЛИ ВЕТЕРАНІВ КАРНОГО РОЗШУКУ

Минулої п’ятниці  до святкування 100-річчя з Дня створення служби карного розшуку у Новомосковському відділі поліції пройшло нагородження ветеранів служби. Окрім того черговими званнями відзначили і оперативників Новомосковського ВП.

Цьогоріч карному розшуку виповнюється вже аж 100 років. Можна лише уявити, скільки професіоналів за цей час несли і продовжують нести службу у його лавах. І, без сумніву, чи не кожен з них погодиться з твердженням, що розшук – це не професія, а доля. Доля працювати на одному із найголовніших напрямків боротьби зі злочинністю, виправдовувати довіру земляків.

Карний розшук – одне з найбільших і найважливіших підрозділів МВС. Служба оперативників постійно пов’язана з ризиком і самовідданістю. Нині карний розшук відіграє важливу роль у розкритті злочинів, пошуку кримінальників та зниклих безвісти.

За ці роки набутий колосальний професійний досвід, призначений для ефективної протидії злочинності, довіра від людей, впевненість суспільства у своїй захищеності, тотальне несприйняття безкарності злочинів – головний службовий шлях, яким йдуть оперативники Новомосковського відділу поліції.

 

Заступника начальника Новомосковського відділу поліції Книш В’ячеслав Олександрович щиро подякував оперативникам за віддану службу.

З нагоди сторіччя служби кращі «розшуковці» Новомосковщини були відзначені нагородами – відзнаками, подяками та нагрудними знаками.

Вітаємо зі святом працівників карного розшуку Новомосковського ВП, бажаємо їм натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності, сили та людської вдячності, достатку та злагоди в родинах, духовного піднесення на довгі роки та успіхів у роботі.