ЧИ РОЗКАЖЕ НЕСТЕРЕНКО, ЩО ВОНИ ЗАРАЗ РЕМОНТУЮТЬ НА ПЛОЩІ ЗА 43 МІЛЬЙОНА?

Одночасно з відкриттям восени 2018 року після ремонту центральної площі Новомосковська стало відомо про, здавалось би, абсурд, який влада міста досі навіть не прокоментувала: вже відремонтовану площу вирішили ще “трішки” поремонтувати – на додаткові 43 млн 133 тис 787 гривень. І це при тому, що реконструкція площі, проведена у 2017-2018 роках, уже на той час обійшлися бюджету в кругленьку суму – 86 мільйонів.

Ремонт площі виконувала фірма – улюбленець рейдера Вадима Нестеренка – «Стройінвест», вона останніми роками виграє усі ласі тендери в регіоні.
Як зазначено в технічній документації, повторний ремонт повинен бути завершений до кінця 2019 року. Тобто, зараз триває активна фаза робіт.

Де і що ремонтують, якщо це не чергове банальне відмивання бюджетних коштів?!

А в переліку робіт значиться: очищення стін від фарби, укладання інженерних мереж фонтану, електромережі, відеонагляд, заміна каналізаційних труб тощо. В тендерній документації є навіть розділ «Пекарня» (мабуть, на площі буде філія хлібозаводу).

Хтось помітив на площі якісь роботи? Сто мільйонів туди – сто мільйонів сюди… Головне – локшину людям на вуха розвішати і гучніше музику увімкнути під час, здавалось би, рядовоі події – сезонного запуску води у фонтані.

“Невидимий” ремонт площі проводить та сама фірма – «Стройінвест».

Ми часто обурюємося, коли чуємо з екрана телевізора, що десь там у Києві хтось краде бюджетні кошти. Та не треба телевізора – ось вам наочний приклад – все відбувається у нас на очах. А ми аплодуємо… То хто нам винен, що ми так живемо?

P.S. До речі, коли вмикається фонтан, в будинку номер 5 по площі Героїв зникає вода. Але це так, дрібниці. Мабуть, мало все-таки грошей на площу виділили, треба б ще підкинути…