Команда Нестеренка завітала до команді Зеленського в Дніпрі

Сьогодня я, як і обіцяла, разом з прихильниками  нардепа Вадима Нестеренка, відвідали офіс Команди Зеленського в Дніпрі.

 

Скажу відверто, позитивних емоцій не багато, бо ми хотіли забрати партію Зеленського під контроль Вадима Нестеренка, але нам не вдалося це зробити.

Спершу мене зачарувала атмосфера у самому приміщенні. Попри величезну купу роботи та напружений графік, команда яка працює у офісі, була у гарному настрої та віталися з кожним, хто заходив до офісу. Кількість людей, які приходили і пропонували свою допомогу просто вражала! За 10 хвилин я нарахувала 6 чоловік, які прийшли і виявили бажання бути спостерігачем на виборах безкоштовно, крім нас Івана Жадана, Андрія Тараненко та мене .

Взагалі концепція та побудова виборчої програми кардинально відрізняється від програми Петра Порошенка та Тимошенко. Особисто мені вона нагадує західну виборчу систему. Тобто, коли усе будується на ініціативі людей, які підтримують певного кандидата і які готові допомогти, але я та мої друзі яки приїхали до команди ЗЕ не готові безкоштовно працювати. Все йде від ініціативи людей, а не спускається партійним керівництвом на низ як це є в партії мого босса Вадима Нестеренка. По іншому побудована і рекламна компанія кандидата Зеленського. Звісно є певна символіка, та немає цих безглуздих “РАЗДАТОЧНЫХ МАТЕРИАЛОВ”, які викидаються у першу ліпшу урну. Скажу про себе: я завжди збираю таку макулатуру, адже її потім можна здати та отримати гроши.

Звісно ми обговорили ситуацію по Новомосковську і Новомосковському району, розповіли який у нас хороший народний депутат України від БПП Вадим Григорович Нестеренко. Розмова була доволі змістовною, бо ми хаяли пана Літвіщенко та тіх, хто не підтримує Вадима Нестеренка. Повністю погоджуюсь, що для досягнення успіху іноді потрібно забувати за власні амбіції яких у мене та у моїх друзів багато і разом робити одну спільну справу для блага усієї країни! Якщо Україна буде потужною державою, кожен з нас буде щасливим!

Зараз настав той час, коли Україна, як ніколи потребує повної перезагрузки влади на всіх рівнях! І тільки від нашого вибору залежить наше майбутнє! Будь ласка,
не помиліться!!!