Новомосковський синдром торкнувся Зеленського

У 2015 році на чергових виборах до місцевих рад, переважна більшість мешканців міста Новомосковська в черговий раз віддали свої голоси за старого-нового мера Літвіщенка Віктора Івановича.

Але, незважаючи на вибір жителів міста, частина депутатів Новомосковської міської ради сьомого скликання під керівництвом народного депутата України від «Блоку Петра Порошенка» Вадима Григоровича Нестеренка, не допускають до влади новообраного мера Літвіщенка.

Депутати, отримавши усні вказівки від свого господаря в особі нардепа Нестеренка, відмовляються збиратися у великому залі Новомосковської міської ради за адресою вул.  Гетьманська, 14 для проведення законної сесії і приведення до влади обраного мера міста Віктора Літвіщенка.

Подібно щурам, депутати спільно з нардепом бігають і проводять позачергові сесії на режимному об’єкті Хлібозавод №11, який належить народному депутатові Нестеренку.

Протягом чотирьох років жителі міста не можуть потрапити на закриті позачергові сесії, що там відбувається – не знають, куди йдуть бюджетні гроші – взагалі не зрозуміло нікому.

Чергові ж сесії з незрозумілих причин в міськраді не проводяться.

Нардепу Нестеренку і його команді в особі секретаря міськради Сергія Горошка, депутата міськради Олексія Фрейдіна, Олександра Гарковенка і Романа Лебедєва невигідно, щоб до влади прийшов обраний мер і завадив їм красти з бюджету міста.

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області двома рішеннями підтвердив той факт, що секретар міськради Горошко і частина йому підконтрольних депутатів діють незаконно. Але Нестеренко і його вище зазначена команда плювали на закони, продовжуючи проводити закриті сесії на хлібозаводі нардепа, ховаючись від людських очей і приймаючи  вигідні лише для себе рішення.

Активісти разом з жителями міста неодноразово зверталися до президента України Петра Олексійовича Порошенка з проханням звернути увагу на проблеми в місті Новомосковську, в якому жителі обрали мера, а злочинне співтовариство, кероване нардепом Нестеренком, не допускає мера до роботи.

Жителі міста неодноразово вимагали від Порошенка, Гройсмана, губернатора Валентина Резніченка захистити конституційні права громадян і їх вибір, але всі звернення були безуспішними.

Президент Порошенко, знаючи про те, що в місті Новомосковську вже майже чотири роки немає мера, прохання жителів ігнорував. Таке ж саме повне ігнорування продемонстрував і прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Що стосується губернатора Валентина Резніченка, то той взагалі не відповідав на звернення і не показувався на людях, сховавшись у себе в кабінеті.

Зважаючи на останні події в нашій країні, ми, жителі міста Новомосковська, розуміємо, що після революції гідності до влади прийшли грабіжники, які плювали на Конституцію і закони, вони прийшли красти і нищити Україну!

Ми покладали великі надії на Володимира Зеленського, на виборах ми в більшості віддали за нього свої голоси. Завдяки нам, свідомим громадянам України, Володимир Зеленський виграв передвиборчі перегони. Але стати президентом йому не дають депутати Верховної Ради, постійно переносячи дату інавгурації.

Ситуація із Зеленським до болю нагадує ситуацію в місті Новомосковську з новообраним мером Віктором Івановичем Літвіщенком.

Ми припускаємо, що народний депутат від БПП Вадим Нестеренко обкатав в Новомосковську злочинну схему недопуску до своїх прямих обов’язків мера Літвіщенка, і тепер цю саму ж схему запустив Петро Порошенко – не допускаючи Володимира Зеленського до виконання своїх прямих обов’язків Президента України.

Хотілося б звернути увагу президента Петра Порошенка, народного депутата України від «БПП» Вадима Нестеренка та подібних до них на те, що терпіння у громадян нашої багатостраждальної країни не нескінченне, і коли воно лопне, то люди повстануть і зметуть вас, але ви не розраховуйте  на те, що встигнете втекти.

ДУМАЙ-ТЕ!  ПОКИ НЕ ПІЗНО!