Тато лікує, а синок калічить!

Історія бізнес-імперії родини Барсуків

У місті Новомосковську проживає всім відомий дитячий хірург Олександр Михайлович Барсук.

Довгі роки жителі Новомосковщини і не тільки знали Олександра Михайловича Барсука як хорошого лікаря і людину, яка завжди готова прийти на допомогу, а так само знали і його синочка Михайлика, який з моменту своєї появи постійно створював проблеми татові.

До появи Олександра Михайловича на політичній арені Дніпропетровщини у нього все йшло, як то кажуть, по маслу. Він вів прийом діточок у себе в кабінеті, вдома, на дачі, підключив до цієї справи дружину, доньку. А ось у синочка Михайлика ніяк не йшли справи по бізнесу: куди б він не вкладав татові гроші – всюди прогорав.

У 2002 році Михайло Олександрович Барсук вирішив себе спробувати на терені політики, пішовши в депутати Новомосковської міської ради четвертого скликання, але і там наш герой Михайлик облажався, виявивши перед колегами свою неспроможність і тупість.

Хотілося б одразу зазначити, що Михайло Барсук не є знаковою фігурою в місті Новомосковську. В депутати четвертого скликання він потрапив виключно за допомогою свого тата Олександра Михайловича Барсука. Саме на татовому авторитеті Михайлик зайшов до міськради і став депутатом.

Після безуспішної кар’єри політика, після безлічі невдалих бізнес-проектів, в яких згоріло чимало грошей, зароблених татом, мамою і сестрою, Михайлик поїхав шукати щастя до столиці.  Але і там його переслідувала низка невдач і пропалювання батькових грошей.

У 2010 році, повернувшись до рідного міста, підібгавши хвіст, Михайлик за допомогою батькових зв’язків вліз в міську політсилу «Партія регіонів». Подейкують злі язики, що Олександр Михайлович слізно попросив вже колишнього народного депутата України від Партії регіонів Миколу Павловича Солошенка взяти синочка до лав партії і провести в депутати. Наскільки ця інформація правдива – наразі складно сказати.

Сам же Барсук-старший в 2010 році пішов у депутати Дніпропетровської обласної ради все від тієї ж Партії регіонів.

Потрапивши в депутати, Барсуки марно часу не втрачали. Підгорнули під себе районне комунальне підприємство з вивезення сміття, перереєструвавши його на свою дачну адресу.

 

 

 

 

За допомогою все того ж народного депутата Миколи Солошенка Барсуки підім’яли під себе комунальні підприємства по наданню похоронних послуг та міське звалище.

З середини 2011 року померлих в місті Новомосковську ховали тільки за попереднім погодженням з Михайлом Барсуком, сплативши за його надумані послуги певну суму. Та й сміття на звалище вивозили, віддавши певну суму все в ту ж саму Барсукову кишеню.

Після революції гідності чимало регіоналів розбіглися. Барсуки, притиснувши свої хвости, відхрещувалися від Партії регіонів, здавши свої позиції і віддавши підконтрольні їм золоті місця революціонерам.

Відсидівши та озирнувшись довкола, тато і синок зрозуміли, що ще не все втрачено і що потрібно повертати свої позиції, поправляючи після революції матеріальне становище.

У 2015 році Барсуки, прийшовши до висновку, що їх чіпати не будуть, продовжили свою діяльність.

Михайло Барсук пішов в депутати, поки ще не вичерпався авторитет у його тата, а тато Олександр Михайлович пішов у мери міста Новомосковська.

Хотілося б одразу зазначити, що сімейка Барсуків своїх принципів не змінювала і не змінює. Після розгону Партії регіонів вони перейшли під прапори все тієї ж Партії регіонів, але під новою гучною назвою «Опозиційний блок».

На жаль «Опозиційного блоку» і на щастя жителів міста Новомосковська, Олександр Михайлович Барсук в мери не пройшов, програвши передвиборчі перегони Літвіщенку Віктору Івановичу, котрий виграв з величезним розривом у Барсука-старшого.

Своїм голосуванням жителі міста Новомосковська показали Олександру Михайловичу Барсуку своє ставлення до партії, від якої він балотувався в мери, а також продемонстрували, що він вже не така авторитетна людина, як це було до того, як він пішов у політику.

Що ж стосується Михайла Барсука, то йому вдалося пролізти на залишках батькового авторитету в депутати Новомосковської міської ради сьомого скликання, приєднавшись до команди Нестеренка.  Михайлик не зміг повернути позиції по сміттю і похоронці, але за підтримки народного депутата України від БПП Вадима Григоровича Нестеренка йому вдалося встановити лотки й павільйони з продажу пива та цигарок.

І таких лотків і павільйонів по продажу спиртного та цигарок Барсуки наставили безліч по всьому місту.

Ось і виходить: тато Олександр Михайлович Барсук як лікар лікує, а Михайло Барсук, продаючи дорослим і дітям алкоголь та сигарети, калічить.