Рейдер Вадим Нестеренко не зміг відхреститися від Партії регіонів.

Рейдер Вадим Григорович Нестеренко, балотуючись у 2014 році на позачергових виборах у народні депутати України, на зустрічах постійно відхрещувався від Партії регіонів і від свого бізнес-партнера колишнього губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула.

Після скандального обрання із застосуванням підкупу виборців і масових фальсифікацій Нестеренко одразу ж вступив до лав партії президента Петра Порошенка, а після того він увійшов до фракції ВР «Блоку Петра Порошенка».

Нам вдалося знайти факти, які підтверджують, що народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Вадим Григорович Нестеренко був керівником Новомосковської міської організації Партії регіонів: на політраді партії він був обраний керівником, але у зв’язку з подіями 2013 року на перереєстрацію в юстицію документ так і  не дійшов.

Незважаючи на те, що юридично Вадим Нестеренко НГОПР до кінця так і не зареєстрував, журналісти надали нам витяг із статті, в якій зазначено, що Вадим Григорович Нестеренко був обраний керівником міської Партії регіонів Новомосковською політрадою міської організації Партії регіонів.

Так само нам вдалося знайти матеріали, які доводять той факт, що нардеп від БПП Вадим Григорович Нестеренко був і є зараз бізнес-партнером одіозного Олександра Вілкула.

 

Відео:

Як би народний депутат від БПП Вадим Нестеренко не відхрещувався від Партії регіонів і від Олександра Вілкула, але шило неможливо приховати в мішку.

Шановні жителі Новомосковщини!

 

21 липня 2019 року ми з вами будемо обирати новий склад Верховної Ради України.

 

Ми просимо вас не підтримувати і не голосувати за кандидата Вадима Григоровича Нестеренка, який балотується в народні депутати України по 38-му виборчому округу.