Історія про те, як кандидат Іван Жадан ЦВК обдурив

Новомосковські міські ЗМІ неодноразово писали про те, що кандидат у народні депутати України Іван Олегович Жадан за наказом Вадима Нестеренка вирішив балотуватися в нардепи по 38-му виборчому округу для того, щоб відтягнути у опонентів Нестеренка голоси на виборах.

 

Побачивши на білбордах фото кандидата Івана Жадана з символікою політичної партії «Голос» Святослава Вакарчука, ми направили лист до центрального офісу цієї партії з проханням підтвердити або спростувати надану кандидатом Жаданом інформацію щодо приналежності до політичної партії «Голос».

У відповідь на наш лист керівництво політичної партії «Голос» зазначило, що партія «Голос» на 38-му виборчому окрузі не виставляла своїх кандидатів, і що Іван Олегович Жадан не є членом партії «Голос».

Як нам стало відомо, керівництво Дніпропетровської обласної партії «Голос» зверталося до поліції із заявою про те, що кандидат у народні депутати по 38-му виборчому округу Іван Олегович Жадан незаконно використовує символіку партії «Голос». Так само в заяві Дніпропетровське обласне керівництво вказало, що кандидат Іван Олегович Жадан не є кандидатом від партії «Голос» і не є членом цієї партії.  Після чого співробітниками поліції були складені необхідні матеріали і передані до суду.

Після втручання поліції проплачений Нестеренком кандидат у народні депутати України Іван Олегович Жадан направив заяву до ЦВК з проханням прибрати з сайту ЦВК інформацію про те, що Іван Жадан є членом партії «Голос» і що він не має до цієї партії будь-якого відношення.

Ми хочемо проінформувати наших читачів про те, що кандидат в народні депутати України по 38-му виборчому округу Іван Олегович Жадан за своєю суттю є шахраєм і самозванцем, кандидатом в нардепи він став за наказом рейдера Нестеренка Вадима Григоровича. Завдання Жадана на виборах – відтягнути голоси у  кандидата від політичної партії «Слуга народу».

 

Ми просимо всіх виборців по 38-му виборчому округу не підтримувати кандидата, шахрая і самозванця Жадана Івана Олеговича, який у гонитві за грошима готовий обманювати не тільки центральну виборчу комісію, а й вас – виборців!