Дуже суперечливе відчуття виникає у мене особисто, коли я відвідую села свого 38-го виборчого округу- Владислав Бородин

Дуже суперечливе відчуття виникає у мене особисто, коли я відвідую села свого 38-го виборчого округу.
З одного боку люди радіють з того, що до них приїхали гості, з іншого – вони втомлені і розчаровані. Як би можновладці, які п’ять останніх років сиділи у високих кабінетах частіше дивилися людям в очі не через екрани телевізорів, а ось так – напряму, мабуть, вони б гірше спали і менше б жерли. І в прямому, і в переносному сенсі.
Хоча, сподіватися, що десь у них прокинеться совість, напевно марно.

Провів декілька зустрічей в селах Новостепанівка, Михайлівка, Піщанка, і в Новомосковську.
Люди збурені цінами на газ, спантеличені інформацією, якою їх насичують екрани телевізорів. Багато хто чув, що Президент скасував здирницьку схему Роттердам+, але не відчув це на своїх гаманцях. Звісно, що колишня влада всіляко блокує рішення Зеленського, перешкоджає змінам, маніпулює через ЗМІ людьми. Доводиться пояснювати, що без справжньої, а не фейкової Верховної Ради вони не відчують змін. Що перефарбовані, зухвалі хабарники продовжують боротьбу за владу.


Були нарікання і на роботу правоохоронних органів, які заплющують очі на торгівлю наркотиками, яка нищить майбутнє наших дітей. З цим треба боротися в першу чергу. Тому що, насправді, це біда для багатьох родин в сучасному світі. І я дав обіцянку жителям, що ми впораємось і з цим завданням. Але без вашої допомоги, здолати лихо, яке вкоренилося на нашій землі буде неможливо.
Єдиний шанс це змінити – прийти на виборчі дільниці і проголосувати за команду, якій довіряє Президент. І я справді пишаюсь тим, що є частиною цієї команди і єдиним офіційним кандидатом від політичної партії «Слуга народу» по 38-му округу.

Ми повинні здобути перемогу, щоб справами довести Вам, шановні виборці, свою відданість українській землі і українському народові.